Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16 noiembrie 2017 20:00 - 22:00

Detalii

Data:
16 noiembrie 2017
Timp:
20:00 - 22:00
Eveniment Category:

? #JOI, 16 #NOIEMBRIE, de la ora 20:00, va invitam la un ?️ #SHOW de ? #StandUpCOMEDY cu inegalabilul #COSTEL in ArenA Pub #Regie!!!

?️ Pretul unui bilet – 25 lei.
? REZERVARE OBLIGATORIE la 0760.588.066 (sms daca nu raspunde)
? Va recomandam sa va rezervati biletele din timp si sa fiti prezenti la eveniment intre 18:30 si 19:30 pentru a beneficia de locuri bune.
? REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA 19:30!

?️ #COSTEL, este printre putinii care a inteles ca in #StandUp #Comedy nu este necesar sa fii #actor, ci sa fii tu insuti cu mintea si personalitatea ta. Nu toti actorii pot fi comedianti! Face parte din „Sfanta Treime a Stand up-ului romanesc” si are la activ peste 10 ani de experienta.
?️ Nu se gândește conștient la mesajul glumelor, ci poate mai mult la intenție. Vorbește cu drag despre amintiri și istorie, geografie și televiziune. Dar evită, ca mulți alți comedianți, politica și mondenitățile cotidiene. “Pentru mine umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios.”

Sursa FOTO: Fake-Up Artist

Ninel Danila Events // STUDENT TV // Music Awards TV // MyPR