Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

19 ianuarie 2018 16:30 - 18:30

Detalii

Data:
19 ianuarie 2018
Timp:
16:30 - 18:30
Eveniment Categories:
, , ,

Reluăm întâlnirile de socializare în acest an cu forțe proaspete și idei profunde. Mereu doresc sa aduc în fata mămicilor care vin la aceste întâlniri, invitați care să împărtășească din experiența lor, care sa vina cu idei utile si practice si de ce nu, cu noutăți ?

Cu dorința aceasta am invitat-o pe Ana Werczberger, ea ne va vorbi despre activitățiile în care este ea implicată și bineînțeles va oferi câteva idei în legătură cu îmbunătățirea relației unui mămici cu ea însăși, cu cei din jur și cel mai important cu copilul ei.
„Pentru a putea iubi pe cineva, este in primul rand necesar să te iubesti pe tine!”

Despre ea câteva cuvinte mai jos :

„Ana WERCZBERGER – Coach NLP Kutschera Rezonanz®, Maestru Grad IV Gendai Reiki, Terapeut Theta Healing, Practician Remedii Florale Bach, Instructor Yoga&Pilates, Cofondator Yoga Academy România.
Tot timpul mi-am dorit să ajut oamenii și datorită acestei motivații am mers cu specializări pe cele 3 paliere care ne formează ca un tot, corp-minte-suflet.
Simt că am ajuns în punctul în care pot oferi din cunoștințele și experiențele mele la cât mai multe persoane care sunt în căutarea acestui echilibru între cele 3 planuri.”

Cine rezonează cu tema acestei întâlniri este așteptat vineri, 19.01.2018 ora 16:30 la Bebe Rostogol

Te rog să confirmi prezența prin mesaj la Ionela Tontsch sau la telefon 0721333158.

În sală este permis accesul în șosete sau cu protecție peste încălțări (găsiți la sala), este important ca toti cei prezenți să fie sănătoși și voioși!

Contribuție: 30lei
Dacă participați la 3 întâlniri, a 4-a este GRATUITĂ!

Cu drag, Ionela ❤❤❤

Locație

BeBe Rostogol
BeBe Rostogol Lunga 130
Brasov, 400045 RO
+ Harta Google