Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 februarie 2018 12:30 - 22:00

Detalii

Data:
3 februarie 2018
Timp:
12:30 - 22:00
Eveniment Category:

Hai afară, la zăpadă! Celebrăm iarna, dragi prieteni și vrem să ne bucurăm de frumusețea acestui anotimp, dedicându-i o zi întreagă, cu activități frumoase, muzică, dans, veselie și preparate speciale!

Restaurant Casa de ceai vă invită sâmbătă, pe 3 februarie, începând cu ora 12:30, la Sărbătoarea Zăpezii! Cum petrecem? În stilul nostru! 🙂 Vor fi alături de noi și dansatorii din ansamblul Zestrea Branului, DJ Sergiu și profesioniștii într-ale bunătăților culinare, căci da, ne vom ospăta cu bunătăți tradiționale românești, un bufet bogat și variat marca Restaurant Casa de ceai! Platouri cu mezeluri și brânzeturi tradiționale, pâine caldă cu cartofi, ciolan de porc cu fasole, cârnați de casă la jar, cu varză, gulaș de vită, mici cu cartofi, murături de Bran, plăcinte cu mere și cu brânză, dar și țuică fiartă, pe toate le puteți încerca!

Cred că nu trebuie să mai adăugăm cât de mult îi așteptăm și pe copii, să ne bucurăm alături de ei de zăpadă, poate, cine știe, e rost măcar de niște oameni de zăpadă, dacă nu de o cazemată! 🙂

Nu e cale lungă până pe 3 februarie, așa că nu mai zăboviți și rezervați-vă locurile 🙂
Meniu special: 125 lei / persoană
Tel: 0749.121.120

Locație

Restaurant Casa de ceai
Restaurant Casa de ceai Strada General Traian Mosoiu nr 24
Bran, RO
+ Harta Google