Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 mai 2017 18:00 - 22:00

Detalii

Data:
21 mai 2017
Timp:
18:00 - 22:00
Sit web:
https://www.facebook.com/events/413741855663999

Locație

Bistro de l’Arte
Bistro de l’Arte Piata Enescu 11 bis
Brasov, 500031 Romania

Organizator

Bistro de l’Arte

Duminica 21 mai, vă aşteptăm la vernisajul unei tinere artiste din Brasov, Rina’s Paintings.

Lucrările sale vor fi găzduite de Bistro de l’Arte incepand cu data de 15 mai pana la data 31 mai 2017.

Aflata la lansarea celei de a doua colectii din cariera, Rina isi muta pensulele intr-un peisaj total diferit fata de prima colectie. Daca, colectia “ States of Mind”, lansata tot la Bistro de l’Arte, in primavara anului trecut, vorbea despre sentimente si stari interioare, colectia “ Tortillon” vorbeste despre intalniri intre marii artisti ai lumii. Cuvantul Tortillon, originar din limba franceza, reprezinta un instrument de desen cilindric la capete care ajuta la amestecarea liniiilor facute in carbune, creion sau alte materiale.

Atenta la materialul cu care lucreaza, si la tehnicile folosite de marii maestri precum Dali, Picasso, Frida Khalo, si multi altii, Rina si-a imaginat o lume in care acesti artisti au lucrat impreuna.

Fiecare opera de arta are farmecul si insemnatatea ei originala, insa combinata cu o alta lucrare celebra, toate sensurile se schimba iar farmecul ia o noua infatisare. Discursul pictural este unul comun pentru întreaga serie de lucrări din care transpar alburi colorate, galbenuri luminoase şi numeroase tente de albastru.

Aşternute cu o oarecare lejeritate se distinge o matitate în care forma răspunde spre a reţine modelul şi de a-l fixa undeva în timp. Se observă şi o naturaleţe în exprimare epurată de orice extravaganţă, totul concentrându-se pe mijloacele specifice picturi precum forma şi culoarea.

Mai multe lucrari ale artistei le puteti gasi pe site-ul acesteia: http://www.rina.gallery
_____________________

Pentru a participa la acest eveniment, va rugam sa va faceti rezervare la Bistro de l’Arte, la numerele +40-371-422989 sau +40-720-535566