Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 februarie 2018 10:00 - 14:30

Detalii

Data:
3 februarie 2018
Timp:
10:00 - 14:30
Eveniment Category:

Veți exersa una dintre tehnicile de antichizare, specifice Annie Sloan, aplicarea șablonului și folosirea a 2-3 tipuri de ceară. Vă rugăm să aduceți o piesă de mic moblier de acasă pe care să-l reînnoim împreună (de ex. scaun, măsuță, noptieră, având suprafața mai mică de 2 mp). Este un avantaj dacă ați participat deja la Cursul Bază-1 – Tehnici de reînnore și antichizare mobilă cu Annie Sloan Chalk Paint™
Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de un voucher de cumpărături cu 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 10 zile. Preț curs: 170 lei.

Având o experiență de 2 ani și peste 400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștiințele necesare pentru a reînnoi propriul mobilier. În PLUS veți lua cu voi o descriere detaliată de utilizare, precum și tot ceea ce ați realizat! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Cursul durează aproximativ 4-5 ore, cu o pauză de cafea și snacksuri (incluse în preț).

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0756 128 800, 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe [email protected] sau vizitați-ne în magazinul-atelier: Brașov, N.Bălcescu 62 (la etajul 3 al magazinului Star). La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat.

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 48 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 48 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează. Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Detalii suplimentare găsiți pe site: http://rbdecor.ro/workshop/

Locație

Rouge Boutique Decor
Rouge Boutique Decor Bălcescu 62
Brassó, 500019 RO
+ Harta Google