Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

29 ianuarie 2018 17:30 - 20:30

Detalii

Data:
29 ianuarie 2018
Timp:
17:30 - 20:30
Eveniment Categories:
,

?Atelierul poartă denumirea de „RADIOGRAFIA EMOȚIONALĂ“ întrucât putem spune despre pictura pe apă (tehnica EBRU) că este atât artă, cât și terapie în sine, iar asta pentru că desenul și culorile alese exprimă starea emoțională din momentul ACUM. Altfel spus, copiii descoperă la atelier starea de creativitate stimulată de muzică și exerciții de relaxare, dar și încredere în sine prin stapânirea mișcării culorilor pe apă.Tehnica EBRU provine din Turcia și este descrisă ca fiind un dans al culorilor într-o apă specială.

?Ce vom face la atelier?
La începutul atelierului, copiii vor afla mai multe lucruri despre emoții și despre importanța exprimării lor. Apoi, vor învăța cum se poate desena în tava cu apă și vor fi încurajați să privească mișcarea culorilor plutitoare pentru a observa starea pe care o trăiesc în acel moment. La final, copiii vor pune peste apă foaia de hârtie și vor imprima desenul ca pe o radiografie a stării lor emoționale.
Nu vom putea ști dinainte cum va arăta desenul EBRU, dar vom ști cu ce va semăna. Acesta este motivul pentru care fiecare EBRU este considerat a fi unic, desenele EBRU purtând nu semnătura autorului, ci semnătura momentului.

?Cine lucrează cu copiii la atelier?
Mihaela Nistorică – actriță, trainer de dezvoltare personală pentru copii, cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.

?Cum te poți înscrie la atelier?
Asteptam un mesaj privat.
Locul se considera ocupat doar atunci cand aveti cinfurmarea noastra.

?Cât costă participarea la atelier?
Taxa de participare este de 75 de lei/persoană -materialele necesare sunt incluse în acest preț, cat si o gustare si o limomada de copil.
Gustarea este realizată de un nutritionist.

Va asteptam cu dor si drag!!!

Locație

Marry Poppins Juice Delivery
Marry Poppins Juice Delivery Str. Rosiorilor nr 33
Brasov, RO
+ Harta Google