Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 decembrie 2017 19:00 - 21:00

Detalii

Data:
18 decembrie 2017
Timp:
19:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://cinematecapatria.ro/program/patratul/

Filmul suedez „The Square”, în regia lui Ruben Östlund, este câștigătorul Premiului Palme d’Or pentru cel mai bun film, în 2017.

Claes Bang îl interpretează pe Christian, curatorul respectat al unui muzeu de artă contemporană căruia îi scapă lucrurile de sub control după buzz-ul făcut de echipa de PR angajată chiar de el pentru promovarea unui spectacol. În sanctuarul The Square are loc o cascadă de întâmplări neprevăzute care transformă filmul într-o comedie cu pulsul ridicat, „un spectacol neobișnuit și scandalos, cu momente de frenezie pură”, după cum îl caracterizează The Guardian. În România, filmul „The Square” este distribuit de Independența Film și va rula în cinematografele din țară începând cu 20 octombrie.

„Pentru mine este o formă de a sparge barierele dublului-standard. Suntem afectați de spiritul de turmă și devenim speriați când lucrurile scapă de sub control. Trebuie să ni se reamintească permanent: ‘Eu sunt cel care trebuie să ia atitudine!’. Iar asta este este simplu de făcut.” – declară Ruben Östlund anul acesta, imediat după câștigarea Palme d’Or.

Preț bilet: 10 lei
Rezervări pe mail: [email protected]

Locație

Cinemateca_Patria
Cinemateca_Patria Bulevardul 15 Noiembrie 50, Brașov
Brasov, RO
+ Harta Google