Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16 iunie 2017 20:00 - 22:00

Detalii

Data:
16 iunie 2017
Timp:
20:00 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/908271352644211

Locație

Zile si Nopti Brasov
Zile si Nopti Brasov De Mijloc 81
Brasov, 500063 Romania

Organizator

Cinemateca_Patria

Vineri, 16 iunie, ești invitat la Cinemateca Patria Brașov să vezi filmul „Povestea iubirii/ The History of Love”, primul lungmetraj în limba engleză al lui Radu Mihăileanu, parțial filmat în România.
Bazat pe bestseller-ul cu același nume scris de Nicole Krauss și tradus în peste 35 de limbi, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Léo (Derek Jacobi) și Alma (Gemma Arterton), doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de-a doilea război mondial par să-i despartă pentru totdeauna.

Sinopsis: În New York-ul secolului 21, Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. În ciuda trecutului plin de amărăciune, înfruntă suişurile şi coborâşurile vieţii cu un neobosit umor, alături de cel mai bun amic, Bruno. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma vrea cu tot dinadinsul să-i găsească mamei ei bărbatul ideal. Mereu sigură pe ea, îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă, Misha, descoperind dragostea pentru prima oară. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea…

Trailer: https://youtu.be/MgGu-HE1n4E
Preț bilet: 10 lei
Rezervări: [email protected]