Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

1 februarie 2018 18:30 - 21:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 6:30pm on joi, repeating until 1 martie 2018

Detalii

Data:
1 februarie 2018
Timp:
18:30 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://alexaevent.ro/2017/12/20/slabire-prin-hipnoza-program/

Slăbire prin Hipnoză
Program de slăbire prin hipnoză, plan nutriţional şi exerciţii de fitness
Cel mai nou program holistic pentru slăbire utilizând HIPNOZA!
Coordonator proiect: Tony Rafailă – psiholog clinician certificat în Gastric Band Hypnotherapy (CMA, IAHT, CPD)

Inscrieri AlexaEvent -0742483333 sau [email protected]

√ Vrei să pierzi în greutate și să menții o greutate constantă?
√ Vrei să îți controlezi dieta și să îți stăpânești poftele nesănătoase?
√ Îți dorești o alternativă la toate dietele care nu au funcționat?

Atunci îți propunem ceva ce sigur nu ai încercat până acum: slăbitul prin hipnoză.

Majoritatea programelor de slăbit combină un plan de nutriție sănătoasă cu un plan de exerciții fizice. Deși ambele sunt părți esențiale în scăderea în greutate și menținerea unui stil de viată sănătos, acestea ignoră sau nu dau destulă importanță părții cognitive și motivului care cauzează mâncatul excesiv sau luarea în greutate. Poate că motivația de schimbare este prezentă, dar aceasta se poate schimba când ne întâlnim cu obstacole în incercarea noastră de a face o schimbare – fie că e vorba de o poftă care nu se împacă cu dieta sau un antrenament solicitant.

Cheia pentru a învinge aceste provocări este în mintea nostră, iar hipnoza o poate găsi.

Hipnoza ne ajută să valorificăm resurse proprii de care nici măcar nu suntem conștienți. În timpul transei hipnotice, terapeutul poate explora motivul pentru care mâncăm excesiv sau convingerile care stau în calea unui stil de viață sănătos, dar, poate mai important, acesta poate adresa obiceiurile negative prin sugestii post-hipnotice și te poate ajuta să le înlocuiești cu variante sănătoase.

Nicio pastilă de slăbit nu te va face mai puțin tentat de ciocolată sau mai determinat să te ții de sală cand toate te dor.

Hipnoza are această putere.

Prin ședințe de hipnoză, aceste sugestii pozitive vor încuraja noi metode de comportament și gândire. Vei fi mai motivat să menții un plan de alimentație sănătoasă care înainte nu prea te mulțumea, îți va fi mai ușor să faci față poftelor și să te oprești pe la sală după o zi lungă la lucru. De cele mai multe ori, programele de slabit nu au efect pentru că ne pierdem motivația când schimbările sunt lente, când suntem ocupați și nu găsim nici o plăcere în rutina pe care o urmăm.

Hipnoza ne oferă toate aceste lucruri pe care nu le putem cumpăra în niciun supermarket:

√ Să obținem mai multă plăcere cu mai puțină mâncare
√ Să adoptăm metode pentru controlul porțiilor
√ Să descoperim metode mentale de a face față poftelor și obiceiurilor alimentare nesănătoase
√ Să creștem dorința de a adopta un stil de viață sănătos
√ Să activăm motivația pentru exerciții fizice și mișcare
√ Să adoptăm tehnici alternative de a face față stresului și de a elimina consumul de alimente pe fond emoțional
√ Să gândim pozitiv despre noi înșine și să găsim surse de plăcere mai sănătoase

Dacă vrei să îți educi mintea pentru a-ți controla corpul, programul nostru de slăbit este soluția potrivită.

Pe parcursul a 5 săptămîni, îți propunem să iei parte la un grup de slăbit care combină un plan de nutriție adecvat cu un plan de fitness și ședințe de hipnoză.

Grupurile sunt compuse din aproximativ 10-15 persoane iar fiecare client va benficia și de o ședință individuală. Planul de lucru este următorul:

Săptămâna 1 – Sesiune de interviuri
-Ședință de grup de 3 ore în care se identifică factorii emoționali ce determină luarea în greutate și se începe un jurnal alimentar, emoțional și comportamental.

Săptămâna 2 – Ședințe individuale
-Ședință individuală de 60 de minute în care este prezentată inducția Elman, se induce prima transă hipnotică și se învață tehnici de autohipnoză.

Săptămâna 3 – Motivație și fitness
-Ședință de grup de 2 ore în care este folosită hipnoza pentru a te ajuta să îți păstrezi motivația și să îți atingi obiectivele legate de exerciții fizice și mișcare.

Săptămâna 4 – Sesiune de nutriție
-Ședință de grup de 2 ore pentru a aborda aspecte legate de nutriție sănătoasă, mâncatul pe fond emoțional, gestionarea porțiilor și a sentimentului de sațietate.

Săptămâna 5 – Accelerarea metabolismului
-Ședință de grup de 2 ore pentru a antrena abilitatea de a-ți manageria greutatea prin accelerarea metabolismului. Acesta joacă un rol foarte important prin felul în care procesează caloriile și determină successul de termen lung al planului de slăbit.

După fiecare ședință vei primi o înregistrare audio cu exercițiile efectuate, care va trebui ascultată zilnic pe parcursul celor 5 săptămâni. Reține că efectele sunt cumulative și cu cât vei repeta mai mult tehnicile hipnotice, cu atât efectul va fi mai profund și se va manifesta mai rapid. Prin aceste exerciții, noul mod de gândire va fi consolidat și te va ajuta să te ții de plan și să iei toate măsurile necesare pentru a atinge greutatea dorită și a te menține acolo.

Daca dorești să te alături următorului grup, achiziționează acest pachet sau contactează-ne pentru mai multe detalii.

La finalizarea programului de slăbire prin hipnoză, puteți beneficia de ședințe individuale pentru montarea Inelului Gastic Virtual prin hipnoză. Puteți afla mai multe detalii despre această metodă non-chirurgicală pe pagina dedicată produsului.

Inscrieri AlexaEvent -0742483333 sau [email protected]

Locație

Alexaevent.ro
Alexaevent.ro Strada15 noiembrie nr 44
Brasov, RO
+ Harta Google