Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

20 noiembrie 2017 18:00 - 21:00

Detalii

Data:
20 noiembrie 2017
Timp:
18:00 - 21:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.terapiileia.ro/

“Nu vedem lucrurile aşa cum sunt ele, vedem lucrurile aşa cum suntem noi” – Anais Nin

Play Therapy: Interior vs. Exterior

Continuăm seria Workshop-urilor de Dezvoltare Personală Play Therapy, de această dată cu provocarea să ne aliniem interiorul cu exteriorul. Vă propunem să ne dăm voie să trecem peste așteptările pe care le avem de la ceilalți sau de la noi înșine și să identificăm unde anume sunt diferențe intre cum ne vedem noi și cum ne percep ceilalți, între ceea ce transmitem si ce ajunge la cei din jurul nostru.

De multe ori aceste diferențe provin din faptul că deși gândim și simțim într-un anume fel, ne comportăm diferit, poate chiar în contradicție cu ceea ce am simțit și am gândit. Si acest lucru se manifestă în exterior și implicit ajunge la cei cu care interacționăm, sub forma confuziei. Odată propagată această confuzie, ea va fuziona cu confuzia fiecărei persoane pe care o întâlnim și, din obișnuință, facem încă un pas în direcția pierderii contactului cu noi înșine. Vă recunoașteți în această situație?

Atunci când ceea ce gândim, spunem și facem este același lucru, este o dovadă că suntem autentici, integri și nu îi lăsăm pe ceilalți să ne spună cine suntem. Noi știm asta deja și ne asumăm responsabilitatea pentru acest lucru.

Așadar, timp de 3 ore vă invităm să fiți prezenți în interiorul vostru și să lăsați să iasă la suprafață toate confuziile, astfel încât să puteți vedea lucrurile clar.

Fiți pregătiți! Instrumentele Points of You sunt la datorie. 🙂 Pe voi vă așteptăm cu zâmbetul pe buze!

Când? Notați-vă data de 20 noiembrie 2017 în agendă. Vă așteptăm cu drag începând cu ora 17:30.
Unde? Centrul de terapii Leia, pe strada Calea Bucuresti, nr. 54.
Cine vă va întâmpina? Anca Sin – psiholog, Certified Points of You Practitioner.

Cost: 50 RON

O săptămână bună începe cu curajul de a deveni observatorii propriilor noastre vieți. Amintiți-vă că totul ține de perspectiva din care privim lucrurile.

Ne vedem luni să ne împărtășim punctele de vedere! 🙂

Locație

Leia
Leia Calea Bucuresti, 54
Brasov, 500365 RO
+ Harta Google