Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

4 martie 2018 17:30 - 19:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 5:30pm, repeating until 7 martie 2018

Detalii

Data:
4 martie 2018
Timp:
17:30 - 19:30
Eveniment Categories:
,

La ”Floarea Minții-școala despre tine” ne preocupă deconectarea copiilor de la jocurile video și conectarea cu ei inșiși, cu natura și cu părinții. Alege să experimentezi împreună cu copilul tău pictura pe apă și să vă creați un tablou (30/40 cm) care să vă rămână amintire. Două ore bine petrecute ce se vor imprima în memoria voastră la capitolul ”Activități împreună”. Îndiferent ce vârstă are copilul tău invită-l să vă jucați amândoi și cu siguranță nu o să te refuze. Dacă știi că e pasionat de forme și culori cu siguranță își va dori să vină cu tine dar dacă știi ca nu agrează pictura sau crede că nu are talent la desen cu siguranță își va schimba parerea după ce va picta pe apă. Rezervă-ți locul cu copilul tău în cele 8 locuri disponibile.
Ce vom face la atelier?
La începutul atelierului, copiii și părinții vor participa la jocuri de relaxare și conectare, vor afla mai multe lucruri despre emoții și despre importanța exprimării lor.
Apoi, vor învăța cum se poate desena în tava cu apă și vor fi încurajați să privească mișcarea culorilor plutitoare pentru a observa starea pe care o trăiesc în acel moment. La final, copiii vor pune peste apă foaia sau pânza și vor imprima desenul ca pe o radiografie a stării lor emoționale. Atelierul poartă denumirea de „RADIOGRAFIA EMOȚIONALĂ“ întrucât putem spune despre pictura pe apă (tehnica EBRU) că este atât artă, cât și terapie în sine, iar asta pentru că desenul și culorile alese exprimă starea emoțională din momentul ACUM. Fiecare echipă copil-părinte va picta 3 picturi pe hârtie A4 și un tablou pe pânză. (aprox 30/40 cm)

Tehnica EBRU provine din Turcia și este descrisă ca fiind un dans al culorilor într-o apă specială. Nu vom putea ști dinainte cum va arăta desenul EBRU, dar vom ști cu ce va semăna. Acesta este motivul pentru care fiecare EBRU este considerat a fi unic, desenele EBRU purtând nu semnătura autorului, ci semnătura momentului. Fie că ai 5 ani sau 13 ani, că ai sau nu talent la desen cu siguranță poți picta în tava cu apă specială cu culori plutitoare ce nu se amestecă între ele. Vei învăța să faci flori, stele, copaci, peisaje și alte forme pe care le vei descoperi. Copiii care au participat au deja colecții de EBRU și își doresc să revină pentru că de fiecare dată se simt minunat când pictează dar mai ales când își scot creațiile din apă. Atmosfera este plăcută și copiii servesc ceai si biscuiți. Atelierul este susținut de actrița Mihaela Nistorică. Te asteptăm cu drag! Dacă ai prieteni care ar fi interesați îți mulțumim pentru distribuirea evenimentului. http://floareamintii.ro/curs/

Cine lucrează cu copiii la atelier?
Mihaela Nistorică – trainer de dezvoltare personală pentru copii, cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.

Cum te poți înscrie la atelier?
Scrie-ne un e-mail pe adresa [email protected] sau scrie pe whatsapp 0749 314 308 numele și vârsta copilului tău și data în care vrei să vină specificând în titlul mesajului „Atelierul «Radiografia EMOȚIONALĂ» – pictură pe apă – Brașov, 4,5,6 sau 7 martie 2018.

Cât costă participarea la atelier?
Taxa de participare la atelier este: 80 de lei pentru o echipă (un copil +un părinte) iar pentru al doilea copil sau părinte 40 lei/pers.Toate materialele necesare sunt incluse în acest preț.
Când are loc atelierul?
Sâmbătă, luni, marți și miercuri , pe 4, 5,6 și 7 martie 2018 de la ora 17,30 la 19,30
Unde se va desfășura atelierul?
Atelierele au loc în Brașov, pe str. Vulcan nr. 103 B. la Floarea Minții- școala despre tine
Vă așteptăm cu drag la cursurile și atelierele de la Floarea Minții – școala despre tine, unde dezvoltăm o minte măreață copiilor!
(Folosim pictura pe apă și în ședințe individuale de consiliere pentru dezvoltare personală copii și adulți cu programare telefonică)

Locație

Floarea Minții
Floarea Minții Strada Lungă 250
Brasov, RO
+ Harta Google