Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

14 iunie 2017 18:30 - 21:30

Detalii

Data:
14 iunie 2017
Timp:
18:30 - 21:30
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1858018517743126

Locație

Ora0 Hive
Ora0 Hive Str. RAZBOIENI NR.23
Brasov, Romania

Organizator

Ora0

Pentru ca primul curs a fost un real succes, va invitam din nou la linogravura cu Irina Neacsu, un curs numai bun de vara! Mai ales daca veti putea si purta imprimeurile rezultate din creatia voastra:)

Structura curs:
5 sedinte a cate 2 ore

1. Introducere in istoria gravurii – despre tehnici de gravura si mari artisti, despre utilizari ale gravurii atat in epocile clasice cat si in timpurile noastre
2. Desen pentru linogravura – abordare conceptuala, stilizare
3. Gravura – transferul desenului pe placa suport si sculptarea cu daltile, pentru realizarea sablonului in vederea imprimarii ulterioare
4. Atelier de croitorie – creerea suportului textil pentru imprimarea finala – (invitat special Beti Piscureanu de la Rosebonbon)
5. Imprimare manuala pe suport textil

Pret total curs: 700 de lei (platibili in 2 rate fixe)- toate materialele si ustensilele sunt incluse
Frecventa: o sesiune/saptamana, in fiecare miercuri de la ora 18:30
Locatie: Ora0 Hive, Razboieni 23, Brasov
Numar locuri: max.10 persoane
Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti mesaj de confirmare ferma in mesaj privat pe pagina Ora0 cu numar de telefon.

Sunt Irina, designer cu portofoliu amplu în domeniul amenajărilor interioare, cu proiecte de artă aplicată ce pune accent pe arta textilă și pe ilustrație, ca principal mix de material – tehnică pentru spații ludice, personalizate. Dezvolt proiecte de design interior și decorare, artă aplicată în domeniul recondiționării de mobilier și a tapițeriei lucrate manual, a artei textile și a ilustrației atât pentru carte cât și pentru colecții de design.

Lucrez împreună cu echipa mea tânără și dinamică de designeri și creativi, iar proiectele noastre sunt caracterizate printr-o atitudine feminină și luminoasă, cu atenție pentru detalii și cu accente delicate de culoare.
http://www.irinaneacsu.com