Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 februarie 2018 21:00

Detalii

Data:
3 februarie 2018
Timp:
21:00
Eveniment Category:

Partydul Kiss FM se scrie cu “y” de la “party” pentru ca noi, de fapt, cu asta ne ocupam. OLiX (DJ-ul si membru fondator) si Dan Fintescu (MC si manager) sunt cei doi oameni care, intr-o seara acum vreo sase ani s-au gandit sa incerce sa transmita party-uri din cluburi in direct pe Kiss FM. Doar cateva luni mai tarziu, agenda lor era plina pe multe weekenduri in avans. Asa a inceput o poveste care dureaza de 5 ani si care continua sa se dezvolte.

Muzica de la Partydul Kiss FM este strict legata de starea de spirit a oamenilor pe care ii avem in fata. Desigur ca punem hiturile pe care toata lumea le asteapta de la noi, dar in tracklistul nostru exista si piese (de la rock la deep house) care ne sunt inspirate de reactiile oamenilor, de felul in care ei se distreaza.

Inceput ca un proiect destinat exclusiv Romaniei, in 2014 Partydul Kiss FM si-a continuat dezvoltarea, ajungand in 2014 si in afara Romaniei – in Belgia si Italia. De asemenea am inceput sa fim chemati la festivaluri foarte mari de muzica si/sau sport: The Color Run, Holi Romania, Urbatlon, Life in Color. Unde ne va duce viitorul, nici noi nu stim. Suntem insa siguri ca nu vom da “STOP” muzicii atata vreme cat oamenii vor continua sa danseze si sa fie fericiti.

Se intampla pe 3 februarie la Kruhnen Musik Halle, iar setul va fi transmis live pe Kiss Fm.

Acces: 18+

Locație

Kruhnen Musik Halle
Kruhnen Musik Halle Nicolae Titulescu, 2P
Brasov, RO
+ Harta Google