Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 ianuarie 2018 14:00 - 17:00

Detalii

Data:
22 ianuarie 2018
Timp:
14:00 - 17:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://brasov.curs-calificare.ro/

Fie ca lucrezi deja in domeniu si ai nevoie de diploma sau vrei sa incepi acum o cariera ca manichiurist-pedichiurist pachetul Manichiura-pedichiura si Stilist protezist de unghii este ideal pentru tine.
Timp de 2 luni vei invata atat manichiura-pedichiura clasica cat si partea de unghii tehnice. La finalul perioadei de curs, vei sustine un examen in urma caruia veti obtine doua certificate: unul de calificare profesionala in meseria de manichiurist-pedichiurist si un certificat de absolvire in meseria de stilist-protezist de unghii prin care se atesta abilitatile dobandite in cadrul cursurilor si care iti vor permite sa practici cele 2 meserii in cadrul propriei firmei sau intr-un salon.
Pretul cursului este de 1290 de lei si se poate esalona pe 3 transe de 430 de lei fiecare. In acest pret sunt incluse toate materialele consumabile, ustensilele de lucru si manualul de curs.
Oferim discount de 5% pentru fiecare persoana adusa in cadrul cursurilor noastre.
Te intereseaza doar cursul de manichiura-pedichiura clasica?
http://brasov.curs-calificare.ro/curs-manichiura-pedichiura…
Te intereseaza doar cursul de stilist-protezist de unghii?
http://brasov.curs-calificare.ro/curs-manichiura-pedichiura…
Pentru mai multe detalii si informatii, va invitam sa accesati pagina noastra de web http://curs-calificare.ro/ sau sa sunati la numarul de telefon 0753192525.
Pentru inscrieri, va asteptam la sediul Metropolitan Beauty Academy de pe str. Dobrogea, nr. 37 de luni-vineri in intervalul orar 10-18.

Locație

Metropolitan Beauty Academy Brasov
Metropolitan Beauty Academy Brasov Str.Dobrogea, nr.37
Brasov, Brasov RO
+ Harta Google