Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

16 ianuarie 2018 12:00 - 15:00

Detalii

Data:
16 ianuarie 2018
Timp:
12:00 - 15:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://brasov.curs-calificare.ro/

Pentru persoanele interesate de cursurile de Coafor si de Make up, Metropolitan Beauty Academy a conceput pachetul HAIR MAKE-UP pentru a va oferi posibilitatea de a absolvi ambele meserii. In functie de timpul pe care il aveti la dispozitie sau de suma pe care doriti sa o alocati pentru curs, vom gasi varianta de pachet care sa va satisfaca cerintele.
Durata pachetelor variaza intre 6 si 10 luni iar pretul intre 470 lei si 930 lei/luna in functie de nivelul informational pe care doriti sa-l abordati si in functie de durata cursului.
Puteti beneficia de urmatoarele discount-uri:
– discount de 5% oferit pentru fiecare persoana adusa in cadrul cursurilor noastre;
– discount de 5% pentru plata integrala.
Cursurile de cosmetica si machiaj sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. La finalul perioadei de curs, veti sustine examen in urma caruia veti obtine doua certificate de calificare profesionala prin care se atesta abilitatile dobandite in cadrul cursurilor si care va vor permite sa practicati cele 2 meserii.
Va intereseaza doar cursul de coafor? http://brasov.curs-calificare.ro/curs-frizer-coafor-stilist-brasov
Va intereseaza doar cursul de machiaj? http://brasov.curs-calificare.ro/curs-machiaj-make-up-brasov

Pentru mai multe detalii si informatii, va invitam sa accesati pagina noastra de web http://brasov.curs-calificare.ro/oferte sau sa sunati la numarul de telefon 0753192525.
Pentru inscrieri, va asteptam la sediul Metropolitan Beauty Academy de pe Str. Dobrogea, nr. 37 de luni-vineri in intervalul orar 10-18.

Locație

Metropolitan Beauty Academy Brasov
Metropolitan Beauty Academy Brasov Str.Dobrogea, nr.37
Brasov, Brasov RO
+ Harta Google