Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 octombrie 2017 20:00

Detalii

Data:
6 octombrie 2017
Timp:
20:00
Eveniment Category:

La Noaptea Alba a Galeriilor, Getty Tatomir va invita in atelierul ei amenajat la galeria de arta Ora0, intr-un cadru boem si intim, care anul trecut s-a bucurat de peste 200 de oaspeti in cadrul aceleasi seri de NAG si in care artista va picta, socializa si raspunde la toata de ce-urile privitorilor. Veti avea ocazia sa contemplati si cea mai recenta colectie, „I.Am. Infinite” si cateva din lucrarile care vor compune urmatoarea colectie. Tablourile expuse vor fi scoase la vanzare la preturi speciale de NAG!:)

Locatia Ora0: De Mijloc , 133 (subsol, intrarea laterala)

Getty lucrează în antreprenoriat de aproape 10 ani, conducând o școală de limbi străine pe care le și predă zi de zi, cu un entuziasm și o exuberantă care se citește și în lucrările ei.
În pictură, pe care o practică de la 8 ani, îndrumată la început de drum de unchiul ei, pictor profesionist Gheorghe Pantea, este fascinată de contrastele de culori și elemente și experimentează mereu stiluri sau tehnici noi. A avut numeroase expoziții atât în Brașov cât și în Cluj si Targu Mureș. În 2015, împreună cu partenerul ei de viata, George Stanciu, a fondat în Brașov galeria de artă Ora0, un spațiu dedicat artei de toate felurile și pasionaților de artă. Școala de limbi străine a preluat numele brandului Ora0. Cei doi au deschis în martie 2017 și o a doua locație, Ora0 Hive, unde promovează un concept nou de ateliere de relaxare din zona artistică și cu care speră, ca și până acum, să crească interesul brașovenilor față de artă.

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, RO
+ Harta Google