Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

19 februarie 2018 17:00 - 20:00

Detalii

Data:
19 februarie 2018
Timp:
17:00 - 20:00
Eveniment Category:

Vă invităm să experimentați o artă și un meșteșug vechi. Va oferim ocazia de a participa la o demonstrație de confectionare a hârtiei manuale în tehnica vechilor meșteșugari, urmată de executarea unei litere miniate, inspirată din documentul de epocă – Protocolul judelui de târg, Sighișoara, 1487 – manuscris cu o decorație deosebită, cu înflorituri.
Aveți ocazia să experimentați, realizând propria filă de hârtie manuală, în care veți putea insera elemente vegetale, presate si uscate de noi în prealabil.

Miniatura pe care o veți picta cu culori de apă (acuarele) va fi înrămată, devenind astfel un obiect decorativ potrivit pentru a îmbogăți ambianța căminului dumneavoastră sau pentru face un cadou personalizat pentru cei dragi.

Atelierul se adresează si celor neinițiați în arta desenului, lucrându-se după model si sub directa noastră îndrumare.

Taxa de participare este de 80 lei, iar materialele sunt incluse.

INSCRIERI: prin mesaj cu titlul „Hartie manuala”, la adresa [email protected], împreună cu datele dumneavoastră de contact (număr de telefon și nume complet).

Participanții pot fi copii peste 12 ani și adulți.

Atelierele sunt susținute de artiștii vizuali Georgiana Gamalie Victoria și Ioan – Aron Țăroi, membri ai Asociației Culturale Artessentia, asociație aflată în Scheii Brașovului.

Locație

Casa Junilor
Casa Junilor Prundului 1
Brasov, 500123 RO
+ Harta Google