Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

29 septembrie 2017 17:30 - 19:00

Detalii

Data:
29 septembrie 2017
Timp:
17:30 - 19:00
Eveniment Categories:
,

În decursul a trei ani de zile s-a văzut si s-a simtit ca melcul S.M.A.R.T. nu este doar despre și pentru copii. Melcul S.M.A.R.T. si Clubul S.M.A.R.T. aduc laolalta,prin activitățile propuse, familia, conectarea, emoții autentice, cunoașterea de sine, jocul creativ, dezvoltarea emotionala a familiei si cresterea cognitivă și emoțională a copilului.

Cum facem acest lucru?

Prin particularizarea fiecarei activitati pe specificul si pe nevoile (cognitive, emotionale, sociale, familiale) copilului.
Fiecare modul este gândit să atingă obiectivele stabilite alături de părinți pe baza unei evaluări psihologice amănunțite. Părinții primesc feed-back constant și pot observa rezultatele și progresul datorită și activităților, care de cele mai multe ori îi implică și pe ei.

Prin modulele S.M.A.R.T ne propunem să identificăm nevoile emoționale și cognitive ale copiilor, realizând, cu ajutorul jocurilor și a altor metode de cunoaștere și autocunoaștere, dezvoltarea:
– Imaginii de sine pozitive și a încrederii în sine;
– Comunicării și relaționării interpersonale;
– Exprimării autentice a propriilor emoții și nevoi;
– Proceselor cognitive;
– Atenției și autocontrolului;
– Motivației.

!La activități participă doar copiii.!

Durata: 10 module; un modul – 1h 30min
Grup: minim 4 – 6 copii
Orarul: o dată pe săptămână, vineri sau sâmbăta, pe o perioada de 10 săptămâni
Preţurile sunt per cursant per modul: 50 lei;

Inaintea primei intalniri de grup, fiecare parinte va fi invitat la o intalnire de 50 de minute in scopul cunoasterii reciproce, discutarii diferitelor preocupari legate de copil si al semnarii acordului de confidentialitate si al acordului de lucru cu minorul. Tot in aceasta intalnire parintelui i se va prezenta structura fiecarui modul de grup si se va realizea o evaluare psihologica a copilului Scopul acestea este de a vedea care sunt nevoile si asteptarile parintelui, dar si care sunt aspectele care pot fi dezvoltate la copil in cadrul Clubului S.M.A.R.T. Prin aceasta evaluare veti obtine informatii legate de nivelul cognitive si emotional al copilului, dar si aspecte care tin de dinamica familiei.
Contravaloarea acestei intalniri este de 100 lei.

Pentru detalii şi înscrieri:
Psiholog: Cătălina ŞERBAN – 0723/247446
email: [email protected]

Pentru o desfăşurare a cursului S.M.A.R.T. în condiţii optime, ÎNSCRIERILE SE FAC DOAR TELEFONIC SAU PE EMAIL, nefiind suficient să dați “Join” pe pagina de facebook a evenimentului.
Vă multumim!

Locație

Clubul SMART
Clubul SMART str. Iuliu Maniu nr.64A
Brasov, 500051 RO
+ Harta Google