Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

11 martie 2018 17:00 - 20:00

Detalii

Data:
11 martie 2018
Timp:
17:00 - 20:00
Eveniment Category:

Dupa o lunga pauza de lucru personal, reincepem calatoriile noastre magice inspre noi insine si integrarea darurilor primite in viata cotidiana prin meditatiile pe toba samanica!

Din timpuri imemoriale vindecătorii populațiilor indigene călătoreau în stare de conștiință modificată în lumile Spiritului, pentru a aduce de acolo atât darurile si mesajele pentru potențialul cel mai mare pe care îl putea manifesta un om sau o comunitate, cât și vindecarea bolilor și armonizarea situațiilor de viață, materiale sau relaționale.

De cele mai multe ori, mijlocul de călătorie era toba șamanică. Bătăile ritmice și sunetul specific al tobei asigurau intrarea în lumile și accesul în locurile de unde șamanii și comunitatea lor puteau primi ceea ce aveau nevoie.

Toba șamanică nu este doar un simplu obiect. Este o adevărată însoțitoare și un ghid pentru cel pe care l-a ales pentru călătorii. Pentru că nu doar șamanul își alege toba, ci și toba îl alege pe cel pe care îl va însoți în munca șamanică.
Par povești pentru cineva care nu a trecut încă de vălul realității fizice conventionale, dar pentru cei care călătoresc cel putin o dată ghidați de bătăile sacre ale tobei, ideea de realitate devine mai cuprinzătoare.

Bătăile tobei sunt sacre, ele simbolizând bătăile inimii Mamei Pământ.
Iar bătăile inimii Mamei Pământ nu pulsează altceva decât iubire pură pentru toți copiii ei, care suntem noi, cu toții.

Așa că, în energia iubirii Mamei Pământ, te invit la o seară de călătorie pe sunetul magic al tobei șamanice.
Te invit la o calatorie magica inspre interiorul tau autentic, acolo unde este sursa manifestarii vietii tale. Te invit sa calatoresti in gradina sufletului tau si sa-ti recuperezi darurile pe care nu stiai ca le ai.

Vom face două călătorii: prima va fi o călătorie de recuperare a puterii personale, iar a doua călătorie o vom face pentru a primi unelte de lucru personale si indrumare pe drumul vietii.

Dupa fiecare calatorie veti fi ghidati fiecare personal ca sa va integrati eficient si sa va puteti folosi in viata de zi cu zi de noile energii primite.

Locurile sunt limitate la 10 persoane iar contributia este de 35 lei.

Rog pe cei interesati să se înscrie prin una din variantele:
– mesaj privat la pagina de facebook Medicina energetică (www.facebook.com/MedicinaSacra)
– e-mail la [email protected].
– sms la 0732387300
Observatie: Inscrierile se fac prin unul din pasii de mai sus, nu doar prin „going” la eveniment.

Facilitator: Bogdan, bioterapeut, practicant de medicina energetica, medicina samanica si traditie autentica de vindecare andina.

Vă aștept cu drag!

Locație

Medicina energetica
Medicina energetica str. Avram Iancu 76
Brasov, RO
+ Harta Google