Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

1 februarie 2018 18:00 - 20:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 6:00pm on joi, repeating until 1 martie 2018

Detalii

Data:
1 februarie 2018
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://terapiileia.ro/scoala-de-miracole-2/

Scoala de miracole revine din luna februarie 2018!

O data pe luna vom face meditatia pe arborele genealogic unde vom lucra atat pe arborele genealogic al mamei cat si pe cel al tatalui, iar aceasta meditatie va fi sustinuta de Anca Ungureanu. Pentru aceasta meditatie nu este nevoie sa fiti parinte sau sa aveti copii mici, ea este valabila pentru oricare dintre noi si ne ajuta in rezolvarea temelor noastre existentiale de zi cu zi. Important este sa veniti deschisi si sa va setati intentia de a va rezolva provocarile din viata de zi cu zi si tiparele pe care le repetati din partea mamei sau din partea tatalui .

Va asteptam cu drag sa ne revedem dupa o pauza de cateva luni, sa impartasim din ceea ce am lucrat pana acum, unde putem veni cu imbunatatiri, sfaturi, solutii concrete in momentul in care stim, in care identificam nevoile voastre.

Ne-am gandit ca ar fi benefic ca o data pe saptamana sa facem o intalnire la un ceai si sa discutam, sa impartasim din experientele fiecaruia iar impreuna sa depasim momentele dificile din viata noastra. Pentru ca intotdeauna egregorul unei intalniri este benefic pentru noi toti si ne ajutam unii pe altii din experientele noastre .

Sa ne fie de folos .

Seminariile vor fi in fiecare joi de la ora 18:00-20:00 si vor fi pe baza de donatie. Imi rezerv dreptul de a veni cu invitati surpriza atunci cand consider ca este cazul sa o fac, si cand oamenii pe care ii aduc sunt disponibili.

Pentru orice alte modificari va anuntam in prealabil.

Cu drag,
Oana Gitlan
Anca Ungureanu

T: 0771 423 197

Centrul de Terapii Leia – Calea București 54, clădirea Cabu, etajul 1, Brașov, România

Locație

Leia
Leia Calea Bucuresti, 54
Brasov, 500365 RO
+ Harta Google