Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

12 octombrie 2017 22:00

Detalii

Data:
12 octombrie 2017
Timp:
22:00
Eveniment Category:

Se spune că după trei luni, când lumea aproape că l-a uitat, când frigul începe să-i muște din obrazul neras, studentul la medicină se târăște din vizuina sa, scutură nisipul dintre pleoapele odihnite și o ia din loc, buimac.

Unii se târăsc către școală, titanul portocaliu de pe Bălcescu promițând încă 14 săptămâni de cursuri, stagii, laboratoare, cafele la plic. Alții, cu brațele pline de dosare și cu sfinte ștampile pe actele copiate și legalizate, se retrag în bârloagele lor și își învață pentru rezidențiat.

Noi ce facem?

În cinstea noilor, actualilor și foștilor noștri colegi, le-am pus prietenilor noștri o petrecere în drum, ca să le facă voiajul mai ușor.
Ne vedem deci în Kruhnen Musik Halle, pe 12 OCTOMBRIE, ora 22:00, sub bagheta lui DJ FerryB (Ferencz Kelemen), să urmărim împreună migrația acestui animal frumos, studentul.

Din moment ce sezonul de împerechere se apropie, și nimănui nu-i plac semnalele mixte, veți fi rugați să vă declarați la intrare starea civilă: cu mândru/mândră sau fără, pentru a putea fi marcați corespunzător.

Locație

Kruhnen Musik Halle
Kruhnen Musik Halle Nicolae Titulescu, 2P
Brasov, RO
+ Harta Google