Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

28 ianuarie 2018 17:30 - 19:30

Detalii

Data:
28 ianuarie 2018
Timp:
17:30 - 19:30
Eveniment Category:

Povestea despre cum s-a ajuns la aceasta conferinta e frumoasa si presarata la tot pasul cu satisfactii si success 
Stefania Comsa si Ionut Costin, adica impreuna, ne-am hotarat sa tinem si am reusit sa ducem la bun sfarsit un regim #Ohsawa, in Post, ca si pregatire pentru Craciun. De la o postare cu ceea ce mancam in momentul respectiv s-a ajuns la un Jurnal de regim, Lumea ne-a coplesit efectiv cu interesul si ardoarea de a tine si ei regimul, unii s-au apucat in timp ce tineam si noi, altii dupa, altii il fac chiar acum. Pe fiecare l-am ajutat asa cum am putut, cu sfaturi, cu vestitele painici, cu invitatii la masa etc, toate gratuite.
Pentru ca amploarea interesului vostru ne-a uimit, pentru ca majoritatea isi doreau foarte mult sa tina regimul nr 7 al dr Ohsawa dar nu stiau cum si cu ce retete, ne-am hotarat sa tinem o conferinta publica despre Macrobiotica si regimurile lui George Ohsawa, o conferinta in care vom pune accentul pe cel mai strict si drastic regim al sau, Regimul nr. 7. Acest regim este folosit cu success ca si adjuvant in indepartarea unui numar impresionant de boli,
Duminica, 28 ianuarie, de la 17:30, iti dam intalnire la o seara “in familie”, cu informatii holistice valoroase despre Macrobiotica si regimurile lui George Ohsawa, in special regimul nr 7!

CE TI-AM PREGATIT
– Afli informatii succinte despre George Ohsawa
– Inveti teoria energiilor Yin si Yang, precum si importanta lor in alimentatie si efectul pe care il au asupra intregii finite si a vietii.
– Afli cum sunt impartite categoriile de alimente in functie de predominanta lor energetica Yin sau Yang
– Dobandesti notiuni de realizare corecta a Regimului nr 7.
– Afli care sunt efectele super benefice ale Regimului nr 7
– Inveti retete de regim
– Vorbim despre obstacolele cu care te poti confrunta in timpul regimului
– Iti prezentam masurile ayurvedice de prevenire si de reechilibrare recomandate in timpul regimului, in functie de propria ta tipologie, varsta si stare de sanatat
– Afli tips’n’trics-uri care sa te ajute sa tii regimul mai usor

CAND NE VEDEM
Pe 28 ianuarie 2018, de la ora 17:30. Iti promitem ca incepem la fix 🙂

LOCATIE
rawdia Brasov – restaurant raw-vegan & vegan | str Apollonia Hirscher 7 | 0744.201.401
Afla pozitionarea pe harta a restaurantului, aici http://bit.ly/rawdiaBv

COST
Urmarim sa tinem cat mai multe evenimente gratuite, pentru ca cresterea noastra impreuna sa fie mai usoara si la indemana fiecaruia. Totusi, acest eveniment va fi unul care va presupune un cost modic, de 25lei/persoana, bani pe care ii vom folosi in scopuri benefice pentru oameni.
Capacitatea rawdia este limitata, de aceea participarea va fi in functie de locurile disponibile. Locurile se ocupa, DOAR COMPLETAND FORMULARUL DE REZERVARE, in ordinea competarii, aici http://bit.ly/OhsawaBv , costul participarii se achita direct la sosirea la conferinta, pe baza tabelului de rezervare.

CONFERENTIARI
Stefania Comsa este blogger culinar vegetarian, cu o experienta de peste 3 ani de gatit vegetarian/vegan/raw-vegan, cu zeci de workshop-uri de gatit sustinute in tara, cu participari la conferinte si workshop-uri de gatit sustinute de Collin Campbell (autorul cartii Studiul China) si Lean Campbell (autoarea Cartii de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cartilor Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly

Ionut Costin este owner rawdia Brasov – restaurant raw-vegan & vegan , lector de #Ayurveda de peste 13 ani, specializare în terapii Panchakarma, trainer atestat ANC/CNFPA, conferențiar, autor, activitate de peste 15 ani în mass media (manager/prezentator radio/TV – ProFM, ProTV, BBC Londra etc) master în comunicare și PR.

INFO/CONTACT
0744.201.401
Sau pe grupul de Facebook dedicat: Macrobiotica si regimurile Ohsawa
Un eveniment Holistica

Locație

rawdia Brasov – restaurant raw-vegan & vegan
rawdia Brasov – restaurant raw-vegan & vegan Str. Apollonia Hirscher, Nr.7
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google