Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

30 septembrie 2017 11:00 - 14:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 11:00am on duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri and sâmbătă, repeating until 7 octombrie 2017

Detalii

Data:
30 septembrie 2017
Timp:
11:00 - 14:00
Eveniment Category:

Lutul și sculptura
Workshop de scuptură în lut

Durata: 8 sedinte (o sedinta saptamanala, sambata de la 11:00 la 13:00)
Cost participare: 350 de lei/luna (materiale, drinks&sweets included)- se plateste in avans pe urmatoarele 4 sedinte, datele de plata sunt fixe indiferent de numarul de absente.
Pentru inscriere, va rugam „going” + mesaj privat pe pagina Ora0 cu numar de telefon.

Eu sunt Manuela, freelance artist, absolventă a Facultatii de Arte si Design din Timișoara. După un master în sculptură am decis să urmez și școala doctorală pentru o mai bună înțelegere a sculpturii, din 2015 sunt doctor în Arte Vizuale. Vă astept la o serie de workshopuri in care subiectul principal este lutul!

Ce facem?
Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa dea formă şi expresivitate unui material inert, dar foarte ascultător – lutul. Partea practică se va îmbina cu noţiuni teoretice despre formă, volum, proporţii, compoziţie, textură, stilizare, relaţia dintre lumină şi umbră, dintre plin şi gol.
Veţi avea ocazia să modelaţi liber obiecte diverse, frumoase şi totodată utile, care îşi vor găsi un loc în casa voastră sau care pot lua forma unor minunate si originale cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Pe parcursul celor 8 ședinte, încercăm să descoperim tehnicile de modelare ale lutului prin intermediul temelor propuse.
1. Compoziție abstractă ronde-bosse
2. Compoziție alto si basorelief
3. Obiect
4. Portret
5. Studiu nud
6. Studiu nud
7. Brancuși și Cumințenia pământului
8. Modalități de patinare a lucrarilor
Binențeles, totul se va încheia cu o foarte faină expoziție!

Pentru confirmare de participare, click „going” si trimiteti un mesaj de confirmare aici in event sau ca mesaj privat pe pagina Ora0. Avem nevoie de confirmari ferme pentru achizitionarea materialelor.

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, RO
+ Harta Google