Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

15 iulie 2017 18:00 - 19:00

Detalii

Data:
15 iulie 2017
Timp:
18:00 - 19:00
Sit web:
https://www.facebook.com/events/499412200390752

Locație

Alexaevent.ro
Alexaevent.ro Strada15 noiembrie nr 44
Brasov, Romania

Organizator

Libris Cultural

Sambata, 15 iulie 2017, ora 18.00 te asteptam la o lansare de carte aparte. Vino sa descoperi Numerologia si rolul acesteia in viata noastra de zi cu zi!

Locatia: Piata Sfatului, Brasov. Lansarea cartii va avea loc in cadrul Festivalului de Carte si Muzica organizat de Libris Brasov, ce are loc in perioada 13-16 iulie 2017. Detalii cu privire la Festival gasiti si aici: https://www.facebook.com/events/135622400336538/

Intrare libera! Achizitia cartii se poate face la fata locului. De asemenea se va face sesiune de autografe!

Cine este Anatol Basarab?

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 , cea mai recentă fiind „Viața care ne trăiește” publicată în 2009.