Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

13 octombrie 2017 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
13 octombrie 2017
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:

Continuăm seria „Cina din Senin”, un concept care a pornit de la ideea de „Pop-Up Dinner”, și la care va invităm săptămânal, să savurați preparate internaționale gătite de oameni pasionați de bucătărie și cu know-how-ul necesar. Pentru că unul din scopurile principale ale acestui tip de eveniment este networking-ul, veți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, din diverse domenii, potențiali prieteni, parteneri de afaceri sau …cine știe…poate și de viață:).

Pe 13 octombrie, (vineri, ora 19:00), la Ora0 Hive, va așteptăm la seara austriaca, la care este invitat sa gateasca prietenul nostru, Klaus. Pentru rezervări, va rugăm să trimiți mesaj de confirmare la 0720527381 sau mesaj privat pe fb pentru Getty Tatomir până pe data de 10 octombrie.
Locurile sunt limitate: 12

MENIU
Vorspeise
Rindfleischsülzchen mit Vogerlsalat und Kernöl
Aperitiv
Tobă de Vită cu valeriana și ulei de dovleac

Suppe
Rindsuppe mit Kräuterfrittaten
Supă
Supă de vită cu clătite cu ierburi aromatice

Hauptspeise
Wiener Gulasch vom Rînd mit Semmelknödeln
Felul principal
Gulaș vienez cu găluște de chiflă

Dessert
Topfen-Marillenknödel mit Zimtbröseln
Desert
Găluște de brânză de vaci cu caise cu pesmet și scorțișoară

Drinks: Bere/Vin alb/Rose/Suc/Apă

Preț meniu de persoană: 100 de lei

Klaus are 48 de ani, este business consultant, a venit în România din Austria, în 2010, și s-a decis să rămână. Locuiește în Brașov și lucrează în domeniul imobiliar. Austriac fiind, normal că nu poate trăi fără mâncare austriacă prea mult timp și fiind bucătar amator îi este foarte ușor să se “inarmeze” cu câteva din “basic”-urile culinare austriece. Pe parcursul șederii lui aici, a căpătat o excelentă reputație pentru gulașul lui, care arată și este foarte diferit de ceea ce se servește aici în România sub același nume. A fost doar o chestiune de timp până când Ora0 l-a convins să își impartaseasca talentul cu publicul larg. A fost destul de reticent la început față de idea de a fi judecat de specialistii pop-up dinner și oaspeții experți în gastronomie, mai ales atâta timp cât “se lauda” constant cu superioritatea și calitatea mâncărurilor austriece.:) Toate felurile vor avea o tentă austriacă de negăsit în niciun restaurant din Brașov, deși toate sunt parte din bucătăria românească. Savurați noile arome, identificați diferențele sau asemănările dar mai ales bucurați-va de o seară splendidă cu oameni frumoși, poftă sigur veți avea deoarece Klaus gateste…ca în Austria!:)

Locație

Ora0 Hive
Ora0 Hive Str. RAZBOIENI NR.23
Brasov, RO
+ Harta Google