Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

21 octombrie 2017 20:00 - 23:59

Detalii

Data:
21 octombrie 2017
Timp:
20:00 - 23:59
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.bilete.ro/concert-katatonia/

Grupul suedez KATATONIA revine in Romania, de aceasta data pentru un show special si exclusiv in care formatia va canta integral The Great Cold Distance, poate cel mai de succes album din istoria formatiei. Se intampla pe 21 octombrie, la Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Special guests:

THE OCEAN
Am Fost La Munte si Mi-a Placut

Considerat unul din cele mai bune albume metal din anii 2000, The Great Cold Distance a fost lansat in martie, 2006 si apoi relansat in 2007, alaturi de doua piese bonus. Cu un concept liric si muzical compus de Jonas Renske si Anders Nystrom, albumul s-a dovedit o continuare fascinanta a albumului Viva Emptiness, fiind catalogat de multi fani si critici deopotriva drept cel mai bun album metal lansat in 2006.

Astfel, piese precum Deliberation, July sau My Twin se vor auzi in octombrie, la Brasov. Un alt invitat foarte special, de peste hotare, va fi anuntat in curand.

Pentru acest show, biletele pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la Kruhnen Musik Halle.

Pret / bilet:

90 lei – pana pe 20 octombrie
115 lei – in seara evenimentului, in limita numarului ramas

LINK: https://www.bilete.ro/concert-katatonia/

Pentru acest concert va fi pus in vanzare un numar total de 700 de bilete. Datorita interesului ridicat venit din partea publicului, va recomandam sa achizitionati biletele din timp.

Locație

Kruhnen Musik Halle
Kruhnen Musik Halle Nicolae Titulescu, 2P
Brasov, RO
+ Harta Google