Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 noiembrie 2017 18:00 - 21:00

Detalii

Data:
22 noiembrie 2017
Timp:
18:00 - 21:00
Eveniment Category:

O nouă întâlnire Business MoM Club menită să ofere doamnelor și domnișoarele interesate de antreprenoriat un cadru potrivit pentru socializare și învățare!

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

În cadrul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de cele două invitate minunate.

Luna aceasta, invitata noastră specială este Nicoleta Chichernea Hurubean, manager în cadrul Regina Maria!

Nicoleta ne va povesti din vasta ei experiență de business și vă va răspunde cu drag la întrebările ce privesc activitatea ei.

Vă așteptăm să veniți cu bună dispoziție, povești, zâmbete, pentru a încerca să descoperim împreună cum putem ajunge de la idee la practică, să ne cunoaștem și să legăm prietenii.

Contribuția pentru participare este de 50 de lei. Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate.

Confirmarea participării se face DOAR pe e-mail: [email protected] până la data de 20 noiembrie 2017, finalul zilei. Locurile sunt limitate.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

Locație

Hotel Esprit
Hotel Esprit str. Crisan 5B
Brasov, 500040 RO
+ Harta Google