Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

17 ianuarie 2018 18:00 - 21:00

Detalii

Data:
17 ianuarie 2018
Timp:
18:00 - 21:00
Eveniment Category:

Dragile noastre, dăm startul întâlnirilor Business MoM Club din acest an cu energie pozitivă și multă inspirație, iar prima astfel de întâlnire este menită să ne ofere nouă, celor interesate de antreprenoriat, un cadru potrivit pentru socializare și învățare!

Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!

În cadrul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de cele două invitate minunate.

Luna aceasta, invitata noastră specială este Livia Soare – trainer acreditat în sistemul Șlefuitorul de diamante.

După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

Cum să ai o afacere de succes și bani mai mulţ „grădinărind”, aflăm împreună!

Vă așteptăm să veniți cu bună dispoziție, povești, zâmbete, pentru a încerca să descoperim împreună cum putem ajunge de la idee la practică, să ne cunoaștem și să legăm prietenii.

Contribuția pentru participare este de 50 de lei. Membrele Business MoM Club beneficiază de gratuitate.

Confirmarea participării se face DOAR pe e-mail: [email protected] până la data de 15 ianuarie 2018, finalul zilei. Locurile sunt limitate.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

Locație

Hotel Esprit
Hotel Esprit str. Crisan 5B
Brasov, 500040 RO
+ Harta Google