Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

31 ianuarie 2018 18:30 - 22:00

Detalii

Data:
31 ianuarie 2018
Timp:
18:30 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
http://www.debizz.ro/inscriere-participare-eveniment/

Brașovul, una din cele mai dinamice economii județene ale României, a trecut în ultimele două decenii și jumătate printr-o transformare radicală, vechii coloși industriali ai perioadei comuniste făcând loc unui număr semnificativ de investiții private de succes, susținute atât prin infuzii de capital străin, cât și de antreprenori locali. Dezbaterile marca ”Hotspot Brașov”, organizate de revista de business germano–română DeBizz Magazine, pun în lumină atât potențialul și oportunitățile de dezvoltare ale Brașovului, cât și provocările cele mai stringente ale economiei municipiului și județului Brașov.

DeBizz construiește astfel o tradiție: aceea de a atrage atenția întregii țări, an de an, asupra evoluțiilor celor mai interesante regiuni, județe și localități ale României din perspectiva dezvoltării economice cu contribuția capitalului de limbă germană din România.

2018 aduce noi provocări, iar HotSpot Brașov, organizat de Debizz pe 31 ianuarie, va constitui încă o etapă din construcția acestei frumoase tradiții: o etapă în care inovația, industria aeronautică, industriile creative, investițiile și buna administrare vor fi eroii principali.

Pentru inscrieri: http://www.debizz.ro/inscriere-participare-eveniment/

Locație

Kronwell Hotel
Kronwell Hotel Brașov
Brasov, 500203 RO
+ Harta Google