Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

28 ianuarie 2018 11:00 - 14:00

Detalii

Data:
28 ianuarie 2018
Timp:
11:00 - 14:00
Eveniment Category:

Hipnoza regresivă este o metodă prin care pot fi deslușite cauzele unor afecțiuni, blocaje, tipare comportamentale sau frici, care afectează viața unor persoane, limitându-le capacitatea de manifestare a propriului potențial sau perturbându-le starea de bine.

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) este tehnica de hipnoză cuantică dezvoltată de Dolores Cannon în cei peste 40 de ani de experiență, care permite explorarea altor vieți (trecute, paralele, viitoare, viața dintre vieți) pe de o parte, și conectarea cu Sinele Superior al persoanei, pe de altă parte. Prin aceasta Sinele Superior oferă explicații cu privire la scenele din alte vieți reamintite și la modul în care ce s-a întâmplat atunci interferează cu viața prezentă a subiectului. De asemenea, El poate face vindecare, eliberare emoțională, activări, curățări – posibilitățile sunt nelimitate.

În cursul acestui eveniment:
* vom povesti despre hipnoză în general și despre hipnoza cuantică QHHT dezvoltată de Dolores Cannon – particularități, posibilități, exemple
* vom călători într-o viață anterioară, parcurgând câteva scene din acea viață, pentru a primi răspunsuri la întrebări, pentru a debloca anumite aspecte sau pentru a primi vindecare
* vom face o călătorie pentru a întâlni ghidul spiritual, pentru a ne conecta cu el și pentru a primi îndrumare, ghidare, direcție
* vom discuta despre experiențele participanților, cu cei care doresc să împărtășească impresiile lor, pentru integrare și ca reper pentru dezvoltarea lor mai departe.

Evenimentul este susținut de Adriana Neagu – Practician Certificat – QHHT Nivel 2, din București, care a practicat cu pasiune această metodă în ultimii 2 ani. Înainte de aceasta a folosit alte tehnici de vindecare și lucru cu energia, în sesiuni individuale și de grup, începând cu 2011.

Costul evenimentului este de 50 lei.
Participanții sunt rugați să aibă cu ei foaie/caiet și un instrument de scris, pentru a nota informațiile apărute în timpul experiențelor de grup.

Numărul de locuri este limitat. Din acest motiv, cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie printr-un email la [email protected].

Vă așteptăm cu entuziasm în această călătorie de explorare a ființei interioare!

QHHT ROMANIA
www.qhhtromania.ro

Eveniment susținut de Sprouts of Light – Brasov.
www.sproutsoflight.com

Locație

Sprouts of Light
Sprouts of Light Petru Maior nr 5
Brasov, RO
+ Harta Google