Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

28 februarie 2018 8:00 - 19:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 8:00am, repeating until 4 martie 2018

Detalii

Data:
28 februarie 2018
Timp:
8:00 - 19:00
Eveniment Category:

HEALING INTENSIVE
28 Februarie – 4 Martie Brașov, Romania

Acest curs este pentru aceia dintre noi care trec printr-o criză legată de sănătate. Această criză se poate manifesta în corp, la nivel emoțional sau la nivel mental, s-ar putea manifesta în orice zona vieții. Sau poate fi pentru cei care consuma prea multă energie îngrijorându-se de ceva și care nu-și dau voie să meargă mai departe și să TRÃIASCÃ. Acest lucru ar putea avea legătură cu relația cu partenerul, cu cariera, cu viața socială, cu sexualitatea, cu obsesiile și cu obiceiurile sau cu orice alta formă de distragere a atenției, care ne împiedică să trăim pe deplin.
Oricare ar fi expresia ei, o criză crează, de obicei, conflicte și unele tulburări. După o perioadă de timp ne obișnuim cu acest disconfort și îl acceptăm ca fiind normal. Aceasta acceptare poate fi o capcană, deoarece ne împiedică să găsim echilibrul pe care sistemul nostru încearcă să-l realizeze prin manifestarea simptomului. De obicei devenim confuzi, deoarece simptomul este creat de înțelepciunea inconștientă și noi încercăm să îi dăm de capăt folosind înțelegerea noastră conștientă. Acest lucru creează de obicei un conflict interior.
Adesea, prima variantă la care apelăm pentru vindecarea unei probleme este de a încerca să împrumutăm vindecare din exteriorul nostru: din zona medicală, de pe internet, din cărțile de tarot sau din nenumărate alte locuri. Acestea pot ajuta în anumite moduri, pot atenua temporar simtomul sau, în alte cazuri pot să vă lase mai confuzi și mai frustrați.
Dar nimeni și nimic nu deține cunoașterea interioară despre TINE. Singurul mod în care puteți găsi această cunoaștere este o căutare profundă în Înțelepciunea vieții voastre. Boala și simptomele sunt semnale clare că atenția ta este necesară pentru tine însuți ACUM. Acest curs este conceput pentru ca tu să faci această călătorie de descoperire. Vom învăța minunata artă de a ne conecta cu propriile noastre răspunsuri, de a ne trasa direcția în viață, de a ne găsi propria vindecare.

Încetează să închiriezi vindecare din exterior! Vino să te întâlnești!

Despre facilitator
Anekant lucrează ca terapeut de peste 30 de ani. Această experiență i-a adus un mod unic și eficient de lucru cu o persoană la nivel holistic. Este bine pregătit și priceput într-o varietate de abordări de lucru cu corpul, cu mintea și cu emoțiile. Aceasta abordare cu adevărat holistică le permite clienților să obțină rezultate benefice din sesiunile lor.
Anekant este un practician de terapie Trager™ și de terapie CranioSacrala. A fost pregătit de Milton Trager și a condus traininguri în terapia CranioSacrala în Centrul de meditație Osho din Puna în anii ‘90. Este hipnoterapeut Ericssonian și Master Practitioner și Trainer NLP (instruit de John Grinder). El folosește o abordare focusata pe găsirea de soluții, clean language și multe altele.

Investiție EARLY BIRD până la 15 Februarie:
250 Euro
Investiție după 15 Februarie:
300 Euro

IMPORTANT: Înscrie-te la acest curs împreună cu un prieten si obțineți împreună un discount de 100 de Euro.
Detalii suplimentare prin mesaj privat la Dancing Buddhas sau email [email protected].

Locație

Dancing Buddhas
Dancing Buddhas Str. Ioan Huniade 20A
Brasov, 500449 RO
+ Harta Google