Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 mai 2017 18:30 - 21:30

Detalii

Data:
9 mai 2017
Timp:
18:30 - 21:30
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1882525931772937

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, Romania

Organizator

Ora0
Email:
0

Va propunem 12 sedinte (trei luni) in care veti invata notiuni despre materiale textile, veti afla despre accesorii necesare in croitorie si veti invata sa folositi o masina de cusut. O sedinta va dura 3 ore si ne vom intalni o data pe saptamana, Marti de la 18:30.

Cursul va acoperi teoria doar prin practica. Nu vom preda si nu vom aveam teme. Dar vom masura, taia, coase si descoase. Este un curs de croitorie de dama pentru incepatori, iar modelele vor fi simple si vor putea fi executate cu usurinta si acasa, cu o masina simpla de cusut. Impreuna vom realiza o husa de perna, un sort de bucatarie, o fusta din tulle, o bluza, o pereche de salvari, toate acestea pe masurile voastre. Vom invata sa citim revistele cu tipare, iar la final vom realiza o rochie sarafan.

Materialele sunt puse la dispozitie de organizatori si incluse in pretul cursului: masini de cusut (puse la dispozitie de @Cusut Si Brodat, carora le multumim), ace, creta croitorie, foarfeci, ate de cusut, rigle, centimetru, hartie de calc, elastice, materiale textile etc. Participantii la curs vor putea achizitiona masinile de cusut la un pret redus.

Cost: 450 de lei/luna
• la prima sedinta se plateste luna in curs, vor fi 3 luni in total.
• datele de plata sunt fixe, indiferent de absente.
• confirmarea se face printr-un mesaj privat in care asteptam sa ne scrieti numarul de telefon si adresa de e-mail.

Locatie:
Galeria Ora0, Str de Mijloc 133
Ora0 Hive, Str. Razboieni. nr.23

Despre Beti Piscureanu
Acum un an şi un pic am zis DA Braşovului şi croitoriei. De câteva luni fac parte din povestea @Rosebonbon, unde fac haine şi învăţ continuu despre această meserie grozavă. Am fost o curioasă în acest domeniu încă din adolescenţă când mi-am modificat şi evazat mai toţi pantalonii. Treptat, am învăţat de la mama să cos de mână şi să folosesc maşina de cusut electrică Nicoleta, care mi-e dragă şi azi. De-a lungul timpului, am ciopârţit mulţi metri de material şi am descurcat multe aţe. După toate acestea, piatra de hotar a fost experienţa din atelierul Ioanei Diacu, în Bucureşti. Ea l-a numit curs, eu l-am numit ucenicie. Am văzut o croitoreasă la lucru, am primit răspunsuri pentru cele mai banale întrebări şi am învăţat relaxat despre geometria unei haine. Îmi doresc să transmit mai departe tot ce ştiu şi asta se va întâmpla la cursul de la Ora0.