Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

3 martie 2018 12:00 - 15:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every day that begins at 12:00pm, repeating until 10 martie 2018

Detalii

Data:
3 martie 2018
Timp:
12:00 - 15:00
Eveniment Categories:
, ,

Margarita Bodarev, artistă autodidactă, pune în prim plan figura feminină, exprimată în stări variate prin emoții și sentimente, stări de spirit. Inocente, pasionale, liniștite, tulburi, misterioase, fiecare personaj este plasat în propriul său univers. Artista se inspiră din propriile trăiri și experiențe din prisma unei femei în societatea contemporană.
De la o vârstă fragedă, Margarita a cochetat cu diverse tehnici de picturi, de la creioane grafice, la pastel și vopsele de ulei, altfel, orice avea la îndemână.
La 16 ani a decis să urmeze studiile de arhitectură, însă ulterior s-a răzgândit, specializându-se în domeniul economic. Dorința de a se exprima grafic a reapărut peste ani, neputând fi inhibată. În momentul de față pictează și desenează în special cu creioane, acuarelă și pastel.
La vârsta de 28 de ani, artista lucrează în mini studioul amenajat în locuința sa, unde trăiește împreunî cu soțul și băiețelul.
Arta, cum spune ea, este propria legatură, comunicare cu lumea exterioară.

În perioada 3 martie – 3 aprilie 2018, ai ocazia să îi admiri tablourile pasionale în HOF CAFE, Piața Sfatului nr. 14, Brașov.

Locație

HOF CAFE
HOF CAFE 14 Piața Sfatului
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google