Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 august 2017 20:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 8:00pm on duminică, luni, marți, miercuri, joi, vineri and sâmbătă, repeating until 27 august 2017

Detalii

Data:
18 august 2017
Timp:
20:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/489408771408434

Organizator

HOF CAFE
Email:
0

Ioana Boghian-Nistor ne-a spus:
„Eu am terminat Liceul de Arte Plastice din Brasov, iar in prezent sunt studenta la Facultatea de Arhitectura din Bucuresti. Nu stiu exact sa va spun de ce fac ceea ce fac, de ce imi canalizez energia pe arta, dar va pot spune ca pentru mine totul devine mult mai tolerant si mai frumos, odata ce acel ceva este trecut prin filtrul artei. Unii prieteni imi spun ca sunt obsedata de arta si de arhitectura, iar cei care nu spun asta, dau din umeri.
Eu, despre mine nu stiu ce sa spun, dar as putea desena ceva… Pentru mine, cuvantul nu este punctul forte. Cred ca as prefera sa tac daca nu as avea desenul ca optiune de exprimare.

Din punctul meu de vedere, Ioana Isac este in primul rand un om frumos, capabil sa simta, sa recunoasca si sa exprime sentimentele si emotiile; apoi, este capabila sa ne faca si pe noi sa ne dam seama se ele.

Calaborarea noastra a inceput dupa un simplu „add” pe facebook din partea mea, dupa ce am citit cateva versuri ale Ioanei. Au fost cateva cuvinte, gandite si imbinate perfect, care mi-au provocat diferite imagini si nu m-am putut abtine, asa ca m-am pus pe treaba.
Am descoperit un om frumos, deschis, care mi-a acordat incredere, si asa s-a nascut expozitia „Din poezie, imagine”.
Este vorba de o serie de colaje, in care fiecare imagine are la baza cate o poezie a Ioanei Isac.

O sa fie o expozitie completa pentru ca exista atat „cuvant” cat si „imagine”.”