Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 februarie 2018 11:00 - 13:30

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 11:00am on duminică, repeating until 4 martie 2018

Detalii

Data:
18 februarie 2018
Timp:
11:00 - 13:30
Eveniment Categories:
,

Aproape toți copiii au o teamă de ceva, uneori sunt furioși, alteori timizi sau triști. Chiar și noi, ca părinți, avem fricile noastre ( de eșec, de examene, de părinți sau de șefi, etc)… destul de bine înrădăcinate. Știm însă că 90% dintre ele nu prind contur în realitate, ci doar în mintea noastră. Și atunci, ce putem face ca să le oprim?

Ce se întâmplă de fapt în mintea unui copil atunci când are frica de a merge școală, de a vorbi în public ( fie că este la o serbare sau când trebuie să răspundă la ore ) sau de a relaționa cu colegii? Sau când are frica de întuneric și cea de a vedea o simplă insectă? Ce poate face el pentru a conștientiza și învinge aceste frici? Aflăm împreună la Cursul „Eu sunt CURAJOS“. Lucrând mulți ani cu copiii, am reușit să găsim modalități prin care să îi deblocăm astfel încât să își manifeste cu ușurință puterea proprie. Așa că am creat acest atelier în care folosim tehnici de actorie și povești terapeutice pentru ca fiecare copil să-și scoată la suprafață versiunea sa curajoasă.

Ce vom face la acest curs?
Cursul „Eu sunt CURAJOS“ este format din 3 module și se adresează preadolescenților cu vârste cuprinse între 9-12 ani.

La Modulul 1, copilul își „Exprimă emoția“ prin desen, dialog și jocuri de rol, apoi la Modulul 2 „Cunoaște emoția“, află cum se formează aceasta, de unde provine și ce rol are în viața lui urmând ca la Modulul 3 să aplice metodele și tehnicile (tehnici de actorie și povești terapeutice) care „Rezolvă emoția“ – și indiferent că este vorba despre Frică, Furie sau Tristețe, învață cum poate deveni Curaj, Armonie și Bucurie. (Dacă lipsește la un modul va recupera la altă grupă de copii)

Prin cursurile și atelierele de la Floarea minții – școala despre tine dezvoltăm o minte măreață copiilor! Așa că dragi părinți, dacă doriți să aveți un copil îndrăzneț și cu încredere în puterea lui de acțiune, vă încurajăm să îl înscrieți la Cursul „Eu sunt CURAJOS“. ( apoi îți recomandăm Atelierul ”Concentrează-te”- prin tehnici de actorie)

Modulul 1 – „Exprimă emoția“– duminică, 18 februarie 2018, 0ra 11.00-13.30

Modulul 2 – „Cunoaște emoția“– duminică, 25 februarie 2018, ora 11.00-13.30

Modulul 3 – „Rezolvă emoția“ – duminică, 04 martie 2018, ora 11.00-13.30

Cine lucrează cu copiii la curs?
Mihaela Nistorică este actriță, trainer și consilier de dezvoltare personală, cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.
Cătălin Hobjilă este trainer și consilier de dezvoltare personală, cu o experiență de peste 8 ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin: joc, artă vizuală și bună dispoziție.

Cum pot participa curajoșii la curs?

Înscrie-te prin sms sau whatsApp 0749 314 308 sau e-mail pe adresa [email protected] cu datele tale personale, precum și cele ale copilului tău, specificând în titlul mesajului „Înscriere la Eu sunt CURAJOS (9-12 ani) – Brașov, 18 februarie“. Intră pe pagina de https://www.facebook.com/floareamintii.ro/

Cât costă participarea la atelier?
Costul cursului este de 190 de lei (pentru toate cele 3 module) și se achită integral, prin virament bancar după rezervarea locului la curs (contul îl vom trimite pe e-mail, sau whatsApp ca răspuns la înscrierea la atelier) sau direct la curs.

Cât durează și când se desfășoară cursul?
Un modul se desfășoară pe parcursul a două ore și jumătate , duminica, între orele 11.00-13.30 (cu o pauză de ceai și biscuiți).

Unde se desfășoară cursul ?
Cursul are loc la Brașov, pe str. Lungă nr. 250 la Floarea Minții-școala despre tine

Locație

Floarea Minții
Floarea Minții Strada Lungă 250
Brasov, RO
+ Harta Google