Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

5 martie 2018 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
5 martie 2018
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Luni, 5 Martie 2018, incepand cu ora 18.00, #Elianamall va invita la o intalnire emotionala cu uleiurile esentiale doTerra.

Vom afla de ce uleiurile esentiale sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru intretinerea sanatatii fizice si emotionale si cum putem face si noi acest lucru, beneficiind de calitatea uleiurilor pure certificate terapeutic de la doTerra.
Intr-o lume dominata de stres, cu multiplele efecte adverse pe care acesta le are asupra persoanelor de toate varstele, uleiurile esentiale reprezinta o varianta naturala si lipsita de efecte secundare pentru a ne regasi echilibrul si starea generala de bine.

Monica Gorea, medic specialist pediatru si consultant doTerra de peste 2 ani, ne va impartasi modul in care uleiurile esentiale ne pot ajuta sa crestem calitatea vietii familiei noastre, nu doar din punct de vedere al gradului de sanatate fizica, cat mai ales al celei psihice si emotionale.

Va asteptam cu drag in centrul comercial Eliana mall, et 1 (langa magazinul Leonardo) la o intalnire aromata, sa testam impreuna uleiurile esentiale doTerra. Toti cei prezenti vor participa la o tombola cu premii atractive.
Intrarea este liberă!

Locație

ELIANA mall
ELIANA mall Bazaltului 2
Brasov, 500053 RO
+ Harta Google