Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

10 februarie 2018 10:30 - 16:30

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 11 februarie 2018 at 10:30am

Detalii

Data:
10 februarie 2018
Timp:
10:30 - 16:30
Eveniment Categories:
, , ,

Te-ai saturat de caruselul emotional? Simti ca esti hotarat(a) sa iesi din tiparul ala nesuferit, care pare ca nu iti da pace? Ai claritatea dorintei tale, insa faci alegeri ce te duc la un rezultat aflat la polul opus?

Daca esti o persoana deschisa, si decisa sa se uite inauntrul sau, si ai raspuns da la una dintre intrebarile de mai sus, te astept cu drag, sa pasesti dincolo de emotii, la regasirea cu adevaratul Sine.

Te invit la un weekend intreg, in care ne ocupam de aspectele emotionale ce nu iti dau pace, eliberandu-le, creand loc pentru regasirea de Sine. Toate acestea se vor intampla, bineinteles in energia iubitoarei energii a curcubeului, All Love. All Love este experienta unei inimii unite, ce aduce alinare, aliniere si chiar vindecarea anumitor aspecte.

In All Love se lucreaza de pe spatiul inimii superioare, energia adresandu-se in mod special aspectelor delicate ale inimii, insa nu numai, existand metode de lucru pentru fiecare blocaj in parte, indiferent de natura acestuia (fizica, energetica, mentala sau emotionala). Desi in grupurile de lucru All Love, eliberarile emotionale sunt des intalnite, aceasta nu este tinta workshopului, ci, prin prisma unui corp emotional armonizat si echilibrat, aspecte mai inalte ale fiintei noastre sa se manifeste.

In functie de energia grupului se pot atinge aspecte legate de copilul interior, armonizarea relatiilor din cadru familiei noastre pamantene, familiei de suflete din care facem parte, sau poate chiar a unor aspecte ce tin de alta viata sau de un alt spatiu; alinierea la Sinele Superior si la aspecte mai inalte ale fiintei noastre, conexiunea cu Mama Pamant si aspecte ce tin de impamantare. Bineinteles, daca energia grupului este aliniata pentru acest lucru, va exista si spatiul pentru initieri.

La inceputurile anilor ’80, Patrick Zeigler primea direct, in Marea Piramida de la Giza o forma de initiere cosmica, ce lua forma unui val de iubire, ce cuprinde toata fiinta. Acestei energii i s-a spus SKHM si este energia cu care se lucreaza in All Love. Mai multe despre ea, despre Patrick, workshopurile sale si All Love gasesti pe site-ul: www.all-love.com.
Articole cu mai multe informatii gasesti aici: http://www.sproutsoflight.com/categorie/alte-articole/all-love/ si pe https://chakana.me/all-love-skhm/.

Deschidem spatiul de lucru sambata 10 Februarie incepand cu ora 10.30, si continuam lucrul pana la ora 16.30, cu o pauza de pranz. (Te rog ia in considerare faptul ca vor exista snackuri si ceva de baut, insa masa de pranz nu este inclusa. Fiecare participant se va ingriji de asta, dupa necesitati si dorinte.)
Ne revedem duminica in acelasi interval orar.

Contributie financiara: 444 de lei / persoana.
Un depozit de 50% este necesar pentru asigurarea locului.
Evenimentul are loc cu un minimum de 5 participanti.
Pentru detalii si inscriere, mesaj privat la: [email protected] sau la 0727193707.

Va astept cu drag si cu inima deschisa! <3
All Love <3

Locație

BeBe Rostogol
BeBe Rostogol Lunga 130
Brasov, 400045 RO
+ Harta Google