Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

11 februarie 2018 17:30 - 20:30

Detalii

Data:
11 februarie 2018
Timp:
17:30 - 20:30
Eveniment Category:

Oameni buni și faini,

DESCHIDEM BIBLIOTECA! Vă invităm Duminică, 11 februarie de la 17:30, la sediul unde Tinerii din ziua de azi cresc armonios, mai precis pe strada Căpitan Ilie Birț nr 23, în Scheii Brașovului!

Ne vom bucura împreună de momente cu tâlc alături de invitații noștri, vom răsfoi cărți de literatură anti-comunistă, cărți patristice, reviste cu atitudine, ba chiar vom putea să împrumutăm primele cărți de pe rafturile Bibliotecii Singur Ortodoxia.

Programul pe scurt ar fi cam așa:
17:30 – Ne adunăm cu mic și mare la Bibliotecă
17:45 – Se oficiază Slujba de Sfințire a Bibliotecii
18:15 – Cuvânt de folos rostit de Părintele stareț din Mânăstirea Poiana Brașov, Arhimandrit Hristofor Bucur
18:30 – Prezentare carte „Cine mi-a pus albinele în piept”, cu iubita noastră prietenă Andreea Luca
19:00 – Lansare carte „Drumul spre Vozia – partea a III-a – Prin coline și neguri”, cu Părintele Mihai-Andrei Aldea
19:30 – Conferință despre „Mărturisitorii din temnițele comuniste”, susținută de același duhovnic 2.0, părintele Mihai-Andrei Aldea

Vom povesti, ne vom cunoaște, vom gusta ceva bun și sănătos, vom afla povestea din spatele bibliotecii și vom plănui împreună cum să dăm mai departe vorba despre Biblioteca duhovnicească din curtea tinerilor din ziua de azi!

Intrarea este LIBERĂ, însă nu ne supără dacă doriți să sprijiniți proiectul cu o mică donație (vom avea o cutie la fața locului). De asemenea, dacă aveți o carte duhovnicească pe acasă și v-ar bucura să o donați spre a fi citită de viitorii membri ai bibliotecii, puneți-o în tolbă și aduceți-o la deschidere duminică!

Cu Doamne ajută înainte, să ne vedem cu bine la sfârșit de săptămână!

*întrucât încă primim cărți, cine dorește să doneze până la lansare, pentru a ne fi și nouă mai ușor să le așezăm, sortăm și codăm, poate citi detalii pe pagina proiectului Aproapele Meu, în postarea pusă în pin. Mulțumim!

Un proiect Aproapele Meu, parte a inițiativelor Asociației Creștem România împreună, în parteneriat cu Asociația Tinerii din ziua de azi

Locație

Tinerii din ziua de azi
Tinerii din ziua de azi str. Căpitan Ilie Birț nr. 23
Brasov, RO
+ Harta Google