Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

17 februarie 2018 10:00

|Recurring Eveniment (See all)

One event on 18 februarie 2018 at 10:00am

Detalii

Data:
17 februarie 2018
Timp:
10:00
Eveniment Categories:
,

Iti place sa mergi pe munte sau te gandesti sa incerci ceva nou dar nu ai experienta pe timpul iernii? Sau ai ceva experienta dar vrei sa fixezi mai repede si structurat tehnicile specifice?
Hai pe munte!
Pentru tine am pregatit un program de initiere in trekking pe timp de iarna a.i. sa inveti structurat si aplicat notiuni de baza ce-ti vor permite sa atingi un grad rezonabil de incredere si independenta pentru a parcurge trasee montane pe timp de iarna. Cum se merge iarna pe munte, ce echipamente folosesti si mai ales cum sa faci sa nu mai stai cu grija ca „iarna nu-i ca vara”.
Programul de initiere contine notiuni teoretice si practice si se desfasoara in locatii rapid accesibile din Rasnov si Poiana Brasov. Astfel contextul permite exemplificarea si exersarea tehnicilor de baza pentru trekking pe timp de iarna. Vom invata cum pregatim o iesire pe munte iarna, ce echipament avem nevoie, cum folosim echipamentul tehnic specific precum si notiuni de siguranta. Echipamentele specifice ce se vor folosi: bete de trakking, rachete de zapada, coltari, pioleti, hamuri sunt toate puse la dispozitie de instructor. Programul se desfasoara cu un numar de maxim 6 participanti pentru un instructor a.i. timpul afectat grupului de cursanti dar si fiecaruia in parte este optim echilibrat.
Programul este lintensiv si este impartit in 2 zile, desfasurandu-se in prima parte a zilei de sambata respectiv duminica a.i. tu sa ai timp sa-ti organizezi si celelalte activitati de weekend.
Costul programului este de 360 lei/ participant si include monitorizarea instructorului pe toata perioada desfasurarii, echipamentele tehnice specifice( bete de trekking, coltari, pioleti, rachete de zapada) si bauturile calde. Costul nu include transportul, cazarea, mesele sau alte cheltuieli personale.

Locație

Râşnov