Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 februarie 2018 18:00 - 20:30

Detalii

Data:
26 februarie 2018
Timp:
18:00 - 20:30
Eveniment Category:

Arta actorului este o cale spre autocunoaștere- curs teatru pentru adulți!

Ce se face la acest curs de începători?

?Cursul este destinat celor care doresc să îmbine pasiunea pentru teatru cu dorința de dezvoltare personală prin mai multă practică. Îți punem la dispoziție un spațiu de experimentare cu materialele necesare, un trainer care să îți faciliteze învățarea într-o atmosferă plăcută și o pauză de limonada si gustarea.

Cursul este structurat pe 4 ateliere-începători în care să afli primele noțiuni despre teatru și despre comunicare, emoții controlate, creație, încredere în sine. Jocurile teatrale, exercițiile de concentrare , de încălzire corporală și vocală, situațiile scenice improvizate te vor provoca să îți activezi energia interioară.

După acest curs poți trece la următorul nivel de 4 ateliere-avansați și apoi 4 ateliere-spectacol. Tu decizi dacă vrei să mergi mai departe.

?Atelier 1– Cum socializăm și ne armonizăm în grup pentru a forma o echipă. Comunicarea este puterea ta de reușită în relații.
– pe 20 februarie 2018, ora 18:00-20:30.

?Atelier 2– Înțelege-ți emoțiile ca să te poți înțelege cu ceilalți. Ce este empatia și cum o folosesc?
– 26 februarie, ora 18:00-20:30.

?Atelier 3– Ieși din competiție și intră în creativitate. Declanșează-ți creativitatea ca să obții imagini mentale cu care să îți creezi realitatea scenică.
– 05 martie, ora 18:00-20:30.

?Atelier 4– De la improvizație scenică la aplicare pe ”scena vieții”. Am încredere în mine!
– 12 martie, ora 18:00-20:30.

„Sunt spontan! Sunt îndrăzneț! Sunt creativ! Am intuiție! Sunt în echipă! Știu să iau decizii!”

Scopul cursului este să obții acest comportament în viața de zi cu zi.

Actorii sunt remarcați în orice mediu pentru că au prezență. Nu putem fi toți actori, dar putem dezvolta starea de prezență în viața noastră.

??Cine ?
Mihaela Nistorică – actriță, trainer de dezvoltare personală pentru copii si adulti, cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.

„Actorii mari au întotdeauna prezență. Oamenii veritabili au și ei prezență“, spunea Horia-Roman Patapievici într-un interviu pentru emisiunea „Cooltura“, difuzată de TVR1, pe 30 iunie 2017.

Pret:
75 ron/ atelier in care intra materialele si gustarea.
Va asteptam cu drag!!

Locație

Marry Poppins Juice Delivery
Marry Poppins Juice Delivery Str. Rosiorilor nr 33
Brasov, RO
+ Harta Google