Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

6 februarie 2018 18:30 - 21:30

Detalii

Data:
6 februarie 2018
Timp:
18:30 - 21:30
Eveniment Category:

Cursul va acoperi teoria doar prin practica. Nu vom scrie dupa dictare si nu vom aveam teme. Dar vom masura, taia, coase si descoase. Este un curs de croitorie de dama pentru incepatori, iar modelele vor fi simple si vor putea fi executate cu usurinta si acasa, cu o masina simpla de cusut. Impreuna vom exersa croitoria prin realizarea urmatoarelor piese: husa de perna, sortul de bucatarie, o gentuta pt cosmetice, fusta clos din tulle, bluza, pantaloni lejeri si o fusta dreapta, toate acestea pe masurile voastre.

Materialele sunt puse la dispozitie de organizatori si incluse in pretul cursului: masini de cusut, materiale textile, ace, creta croitorie, foarfeci, ate de cusut, rigle, centimetru, hartie de calc, elastic, fermoar etc.

Cost: 450 de lei/luna, vor fi 3 luni in total.
• confirmarea se face prin plata unui avans de 100 de lei
• costul cursului este redus cu 15% pentru plata integrala a acestuia, dar si daca veniti cu masina de cusut proprie

Locatie:
Ora0 Hive, Str. Razboieni 23
sau
Ora0 Gallery, Str. De Mijloc 133
*Locul final va fi stabilit în funcţie de înscrierile şi orele stabilite împreună cu voi.

Despre Beti Piscureanu
Fac parte din povestea Rosebonbon, unde fac haine şi învăţ continuu despre această meserie grozavă. Am fost o curioasă în acest domeniu încă din adolescenţă când mi-am modificat şi evazat mai toţi pantalonii. Treptat, am învăţat de la mama să cos de mână şi să folosesc maşina de cusut electrică Nicoleta, care mi-e dragă şi azi. De-a lungul timpului, am ciopârţit mulţi metri de material şi am descurcat multe aţe. După toate acestea, piatra de hotar a fost experienţa din atelierul Ioanei Diacu, în Bucureşti. Ea l-a numit curs, eu l-am numit ucenicie. Am văzut o croitoreasă la lucru, am primit răspunsuri pentru cele mai banale întrebări şi am învăţat relaxat despre geometria unei haine. Îmi doresc să transmit mai departe tot ce ştiu şi asta se va întâmpla la cursul de la Ora0 Hive.

Locație

Ora0 Hive
Ora0 Hive Str. RAZBOIENI NR.23
Brasov, RO
+ Harta Google