Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 februarie 2018 18:00 - 20:00

Detalii

Data:
7 februarie 2018
Timp:
18:00 - 20:00
Eveniment Category:

Acest atelier se adresează părinților care au doi sau mai mulți copii sau familiilor care se gândesc la apariția unui nou copil în familie.

Vestea apariției unui nou copil în familie este un prilej de bucurie, dar totodată poate reprezenta și o provocare pentru părinți. Este un motiv de îngrijorare pentru emoțiile și sentimentele copilului/copiilor deja existenți. Gestionarea relațiilor între frați este o problemă delicată, care necesită multă atenție și o pregătire temeinică.

Ce teme abordăm?
1. De ce apar conflictele între frați?
2. Cum pregătim copilul pentru apariția unui frate sau a unei surioare?
3. Cum ne conectăm cu copilul cel mare? Cum comunicăm cu el?
4. Cum gestionăm violența între frați?
5. Cum rezolvăm conflictele între frați?

În cadrul acestui atelier vom găsi împreună răspunsuri la dilemele pe care le aveți și soluții concrete la problemele cu care vă confruntați, pentru a crea încă de la început relații armonioase între frați, bazate pe respect și iubire.

Trainer: Eliza Biro – Instructor Aware Parenting, professor și mamă a doi copii
Informaţiile oferite în acest workshop au la bază metoda dezvoltată de Adele Faber şi Elaine Mazlis, abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter, psiholog elveţian/american, (www.awareparenting.ro), dar și experiența personală și observarea îndelungată a reacțiilor copiilor în diferite situații.

Locație

Academia Heidi
Academia Heidi strada Apullum, nr. 1-3
Brasov, 500096 RO
+ Harta Google