Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

27 ianuarie 2018 10:00 - 17:00

Detalii

Data:
27 ianuarie 2018
Timp:
10:00 - 17:00
Eveniment Category:

La acest workshop veți învăța despre alegerea culorilor pentru locuința sau biroul vostru, prin metoda Annie Sloan. Cursul cuprinde elemente teoretice și exerciții practice (stiluri, mixări și combinații de culori), un Workbook Annie Sloan și alte materiale, parte a suportului de curs. Veți lucra cu toate cele 36 culori ale paletarului Annie Sloan ?

Toți participanții la workshopurile noastre beneficiază de un voucher de cumpărături cu 10% reducere pentru toate produsele din magazin, timp de 10 zile. Preț curs: 380 lei. Atenție: cei care au participat deja la cel puțin 4 dintre workshopurile organizate de noi, beneficiază de o reducere de 50 lei.

Având o experiență de 2 ani și peste 400 de absolvenți ale workshopurilor noastre, vă oferim un curs unic, interactiv la care obțineți cunoștiințele necesare pentru alegerea culorilor potrivite. În PLUS veți lua cu voi tot ceea ce ați realizat! Toate materialele folosite vor fi asigurate de Rouge Boutique Decor.

Cursul durează aproximativ 7 ore, cu o pauză de masă (inclusă în preț).

La cerere putem organiza și workshopuri private. Pentru detalii în legătură cu prețul și data vă rugăm să ne vizitați în magazin sau scrieți-ne mesaj.

Peste tot în lume aceste cursuri pot fi predate doar de către stockiștii autorizați Annie Sloan. Informațiile prezentate le-am adus direct din Oxford, de la Doamna Annie Sloan.
Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne sunați la 0756 128 800, 0745 069 489 sau 0368 462 499, sau trimiteți mesaj pe [email protected] sau vizitați-ne în magazinul-atelier: Brașov, N.Bălcescu 62 (la etajul 3 al magazinului Star). La înscriere vă rugăm să achitați cel puțin 50% din prețul cursului, pentru a avea locul asigurat.

Contramandarea wokshopului: participarea la workshop se poate contramanda cu cel puțin 48 ore înainte de începere. În acest caz puteți alege să primiți înapoi contravaloarea sumei achitate. Dacă contramandarea are loc la mai puțin de 48 ore de la ora începerii, atunci nu avem posibilitatea returnării banilor, dar vă oferim o altă dată la care să puteți participa la cursul care vă interesează. Participarea la curs poate fi contramandată o singură dată.

Locație

Rouge Boutique Decor
Rouge Boutique Decor Bălcescu 62
Brassó, 500019 RO
+ Harta Google