Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

26 ianuarie 2018 20:00 - 23:00

Detalii

Data:
26 ianuarie 2018
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:

Pentru CONEXIUNI, anul 2018 CONtureaza o cifra jubiliara, 35 de ani de la infiintare.

Reuniti acum doi ani in varianta originala – FLORIAN STOICA – voce, VICTOR SOLOMON – chitara, GABI ISAC – bas si VICTOR LENGHEL – tobe, trupa isi tureaza motoarele pentru prima data in acest an, pe data de 26 ianuarie, in Clubul ROCKSTADT.

Detalii despre bilete in scurt timp.

ANIVERSAR 30 – Concert derulat in primele zile ale lui 2014, a adus impreuna mare parte din cei care si-au pus amprenta in cele trei decenii de la infiintare. O mare bucurie, o concluzie: dupa trei decenii, CONEXIUNI ramane o mare familie!

In vara anului 2016, formula originala, care a consacrat numele CONEXIUNI, se reuneste! FLORIAN STOICA – voce, VICTOR SOLOMON – chitara, GABI ISAC – bas si VICTOR LENGHEL – tobe, din nou impreuna!

Prima aparitie live, in august, in cadrul festivalului „Sibiul de Odinioara”, urmata de primul live din Brasov, 7 octombrie, si concertul de la Arenele Romane din Bucuresti, 4 noiembrie, le arata componentilor, prin reactiile publicului, ca reunirea este de bun augur.

Desi CONEXIUNI a performat de-a lungul anilor alaturi de artisti de renume international, poate cel mai important lucru pe care l-a obtinut este un bun feed-back de audienta, hit-urile sale ramanand in memoria a generatii si generatii de melomani.
Cu o linie cantabila alternant incisiva si melancolică, cu versuri ce ajung la suflet, CONEXIUNI respira Trecutul, inspirand Prezentul.

Locație

Rockstadt
Rockstadt Strada Nicolae Titulescu
Brasov, 500271 RO
+ Harta Google