Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 februarie 2018 20:00 - 23:00

Detalii

Data:
23 februarie 2018
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Categories:
, ,

”Taste After” înseamnă bună dispoziție, anti-stress, relaxare, jazz și…

Diana Miron (voce / vioara) – activează în diferite zone muzicale, de la improvizație liberă, la jazz, la artă sonoră. Este membră a Ansamblului Hyperion, And Then This. A comisionat recent o lucrare vocală pentru SEMISILENT. Activează de asemenea și în teatru ca sound designer și compozitor.

Sian Brie (chitară/clarinet) – reșitean stabilit în București, a cântat alături de Christian Lilinger, Mircea Tiberian, Maurice de Martin, Nicolas Simion și mulți alții. A obținut recent loc în stagiunea ARCUB, concertând alături de J. Edwards, M. Sanders & D. Frydryk.

Laurențiu Cotac (contrabas) – brașovean stabilit în București, cântă și compune în diferite proiecte muzicale de jazz, free improv, classic contemporană, punk, ansamblul Hyperion, PFA Orchestra, And Then This, Bastos, Coins as Portraits.

Victor Stoica (baterie) – toboșar brașovean care se axează de ani buni ariei de funk și jazz, a cântat alături de Petra & Michael Acker, A. Tajiti, PFA Orchestra și, de asemenea, activează și în cadrul ansamblului Canzonetta.

Suport artist: 20 lei
Rezervări: 0722.655.511

Locație

HOF CAFE
HOF CAFE 14 Piața Sfatului
Brasov, 500025 RO
+ Harta Google