Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 iunie 2017 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
9 iunie 2017
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1888381034768483

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, Romania

Organizator

Ora0

Continuam seria „Cina din Senin”, un concept care a pornit de la ideea de „Pop-Up Dinner”, si la care va invitam saptamanal, sa savurati preparate internationale gatite de oameni pasionati de bucatarie si cu know-how-ul necesar. Pentru ca unul din scopurile principale ale acestui tip de eveniment este networking-ul, veti avea ocazia sa cunoasteti oameni noi, din diverse domenii, potentiali prieteni, parteneri de afaceri sau …cine stie…poate si de viata:).

Pe 9 iunie, (vineri, ora 19:00), la Ora0 Hive, va asteptam la seara tailandeza, la care este invitata sa Miyabe Roxana. Iata ce ne spune despre ea:

„Pasiunea pentru gastronomie a venit in urma calatoriilor prin Asia si din dorinta de a impresiona oamenii dragi. Sunt gurmanda si fie ca vorbim de mancarea chinezeasca, mexicana sau italieneasca, imi place sa gatesc cat mai aproape de original. Uneori cred ca bucataria nu ar trebui adaptata si ca ar trebui promovata asa cum este ea. Doar asa putem descoperi si vorbi despre o adevarata cultura gastronomica. Imi place sa cred ca papilele mele gustative sunt internationale si va invit cu drag sa ni le surprindem impreuna”.

Meniu
1. Thai coconut soup (vegetariana)
2. Thai green curry cu creveti
3. Thap thim krob (salata de fructe cu seminte de palmier)
Drinks: Bere orientala/Suc/Apa/
Pret meniu de persoana: 100 de lei

Pentru rezervari, va rugam sa trimiti mesaj de confirmare la 0720527381 sau mesaj privat pe fb pentru Getty Tatomir. Meniul se plateste la rezervare.
Locurile sunt limitate: 12