Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

9 februarie 2018 21:00

Detalii

Data:
9 februarie 2018
Timp:
21:00
Eveniment Category:

Au intrat „sub pielea ta” încă de la „P.O.H.U.I.” cu „acele” piese profunde care ți-au ajuns „până la sânge”. Au un stil unic, au un sound aparte și reprezintă revelația muzicii românești din ultimii ani. Ei sunt Carla’s Dreams, iar pe 9 februarie se intorc la Brasov, in Kruhnen Musik Halle.

Biletele intra in vanzare incepand de maine, in reteaua Iabilet si la Kruhnen Musik Halle.

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015, 2016 si 2017, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi „Până la sânge”, „Dragostea din plic”, „Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele” sau “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei de anul acesta al Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. Anul acesta, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Locație

Kruhnen Musik Halle
Kruhnen Musik Halle Nicolae Titulescu, 2P
Brasov, RO
+ Harta Google