Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

23 iulie 2017 11:00 - 14:00

Detalii

Data:
23 iulie 2017
Timp:
11:00 - 14:00
Sit web:
https://www.facebook.com/events/1475344322504081

Locație

Bistro de l’Arte
Bistro de l’Arte Piata Enescu 11 bis
Brasov, 500031 Romania

Organizator

Bistro de l’Arte

Dedicat copiilor care sunt sau vor fi internați la spitalul de copii din Brașov, acest brunch, organizat împreună cu Rotary Club Brasov și Bistro de l’Arte, este îndreptat spre mâncare locală cu trasee scurte, provenită din ferme de la noi, de la producători nu foarte mari.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prețul / persoană este de 100 lei și include masa, casa, dansul, poveștile și darul către copiii bolnavi.
Rezervarea este obligatorie (info @ bistrodelarte.ro sau 0720.535566)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aducem alături de noi poveștile și oamenii care stau în spatele mâncărurilor și băuturilor locale pe care le găsiți în mod obișnuit la bistro: Lucian Dragomir (legume și fructe bio, satul Vad, La Borcan), ouă de fermă din Șinca, Emanuel Dobrinoiu (suc de mere din livezile proprii, Livezile Dobrinoiu), George Cățean (Ferma Căţean, familie cu tradiție în creșterea animalelor și producerea brânzeturilor.

Gătim tot ce găsim proaspăt și bun de la noi, chiar și pâstrăvi afumați dar facem și un colț cu coloniale, că oraș de neguțători ne numim.

Vom avea Friza rece de la Crama Carastelec Winery, bere meșteșugită și nepasteurizată de la Igazi Csíki Sör Manufaktúra, suc de mere și sirop de soc. Chiar și castraveți covăsiți, așezați mai departe de bere, chiar lângă burta de porc coaptă.