Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

18 septembrie 2017 8:00 - 11:00

Detalii

Data:
18 septembrie 2017
Timp:
8:00 - 11:00
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/139119930036486

Locație

Rockstadt
Rockstadt Strada Nicolae Titulescu
Brasov, 500271 Romania

Organizator

Rockstadt

Daca nu ai fost ultima data cand au cantat in clubul nostru, e posibil sa fi pierdut cel mai tare concert si experienta muzicala intamplata vreodata in Rockstadt.

Si din acest motiv am decis sa repetam experienta. Iar celebra orga Hammond, printre putinele existente in aceasta parte a Europei, va fi din nou prezenta in mijlocul salii. Da, se va canta din mijlocul clubului, nu de pe scena.

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ revin la Rockstadt cu proiectul Bluescore, luni 18 septembrie. Pretul unui bilet este de 25 de lei si poate fi achzitionat doar la intrare, in seara evenimentului. Accesul sub 18 ani este interzis.

Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop.

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri in care s-a nascut si a evoluat Blues-ul american, cu un pronuntat accent pe improvizatie si imprevizibil.

Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Chitaristul si vocalistul acestui trio este HANNO HÖFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte.

Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si singurul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest trio sa fie deosebit.