Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

4 noiembrie 2017 19:00 - 22:00

Detalii

Data:
4 noiembrie 2017
Timp:
19:00 - 22:00
Eveniment Category:

„Black Symbiotic World” este o culegere de lucrari faurite cu multa dragoste de catre Denis Serban-Cernat (Dena Denis). Inspiratia pentru lucrari a venit din contemplarea si analiza picturilor unor artisti straini, underground dar si din diverse stiluri si curente muzicale preferate de artista.
In cadrul vernisajului din data de 4.11.2017 veti avea ocazia sa ii ascultati live pe invitatii speciali, Black Water (RO)- o trupa de suflet a artistei si cea care i-au inspirat gandurile, emotiile si intr-un final, picturile.

Dena este de profesie psiholog, formator si art-terapeut, insa pasiunea pentru pictura a fost si va ramane numarul unu. Picturile sale, alb-negru, presarate pe alocuri cu rosu sau auriu au menirea de a sublinia faptul ca, spune artista, „nu suntem singuri in aceasta lume, ci din contra, intotdeauna exista ceva sau cineva in permanenta langa noi. In lumea asta, sau in alta. Cromatica este aleasa astfel incat sa incercam sa vedem dincolo de picturi, sa dezvaluim pas cu pas o lume alternativa, un univers paralel, o lume formata doar din energii”.

Va asteptam in perioada 28.10.2017-28.11.2017 la expozitia „Black Symbiotic World” si in data de 4.11.2017- ora 19.00, la vernisajul acesteia, unde, puteti admira si achizitiona picturile Denei, bucurandu-va in acelasi timp si de prestatia live a unei trupe romanesti unice, trupa care va trezi emotie pura: Black Water. Haideti sa traiti impreuna cu noi simbioza dintre pictura si muzica, dintre culoare si sunet!

Intrare libera!
Locatie: Galeria Ora0, Str. de Mijloc nr.133, subsol (intrarea laterala)
Brasov
Pentru confirmare participare, click „going”.

Locație

Ora0
Ora0 De Mijloc nr.133
Brasov, RO
+ Harta Google